Projeler çok kazandıracak | Rüya tabirleri

(Bu yayın, Mehmet Fahri Sertkaya’nın sosyal medya uygulamasında bir takipçisi ile yazışmasının tek taraflı olarak yayınlanmış halidir)

Akademi Dergisi takipçisi: – S.a. hocam hayırlı günler
Akşam rüyamda telefonumu aldım akademi okuyacaktım telin profil fotosunda yılan vardı ve birden çoğaldılar hareket etmeye başladılar teli abime verdim profili değiştir dedim aldığımda tel sıfırlanmış telegram fazilet takvim silinmiş acaba takvimi yüklesem mi yüklemesemmi diye düşündüm
Kız kardeşim iç zıbın giydirip kundakladığı yeni doğmuş bir kız bebek verdi abla acıkmış bu doyur dedi bebek benim kızımmış
Bende kızlarıma bebekler acıkınca nasıl aranıyor diye merak ediyordunuz bakın kardeşiniz aranıyor dedim bebekte sağ elinin parmağını emmeye başladı
Birden kızın adını koymadık daha abla olarak siz bulun kardeşinizin adını dedim
Bu rüyayı yazıp yazmama konusunda tereddüt ettim başta

Mehmet Fahri Sertkaya: = v.a.s.

Bu gün kaçıncı telefon rüyası oldu bu…

Projelere, kazançlara çıkıyor.

Hayırlı haberlere ve gelişmelere çıkıyor bu rüya.

Yılanlar, düşmanlar demek.

Telefonun çalması hemen sonuca kavuşturulacak bir görüşme ya da iş anlamına gelir.

İş hayatında atılacak doğru adımlar ve verilecek akıllıca kararlar sayesinde ele daha fazla para geçeceği anlamına gelir. Kişinin daha fazla kazanacağı bir işe gireceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, bu sayede refahının ve varlığının artacağına işaret eder.

Bu rüyanın bir çok güzel anlamı vardır. Etrafınızdaki insanlardan göreceğiniz faydalar da söz konusu olabilir. Ayrıca bebek, doğumdan sonra ortaya çıkan mucizevi bir varlık olduğundan rüyalarda yeni oluşan durumları, işleri, gelir kapılarını, dostlukları ve aşkı da simgeleyebilir. Rüyada görülen bebek neşenin, huzurun ve mutluluğun sembolüdür.

Rüyada kız bebek görmek, işlerinizin düzgün gideceğine delalet eder. Hanenize bereket gelecektir. Rüyada kız bebek görmenin bir diğer tabiri ise çevrenize karşı itibarınızın artacağıdır.

Rüyanızda onu kucağınıza almışsanız bu rüya, yaptığınız işlerin hayırlı sonuçlar getireceğinin işaretidir. Maddi durumunuz kötü ise zengin olacaksınız demektir. Eğer sıkıntılı bir dönemdeyseniz feraha ereceğinizin müjdecisidir.

Rüyada bebek sahibi olmak her şekilde iyiye yorumlanabilir. Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderilir. Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görürsünüz. Üstelik tüm bunlar siz hiç çaba sarf etmeden gerçekleşir.

Aynı zamanda rüya sahibinin önünde upuzun bir hayat olacağı anlamına gelir. Rüyada evli bir kadın eğer kendi ablasını görürse ya da bir ablası olduğunu görürse bu o kadının bir kız evladı olacağına işaret eder. Eğer bir erkek rüyasında ablasını görürse bu da bir şans oyunundan ya da hasbel kader bir yerden kazanç elde edeceğine işaret eder. Yani abla kadın için evlat, erkek için kısmet demektir.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın