Çin’deki ölümler araştırılmalı

Çin’de son aylarda ölen yüz binlerce kişinin gerçekten korona virüsünden ölüp ölmediklerini acilen soruşturan milletler arası bir teşkilat kurulmalı. Çin hükumetinin, yüz binlerce vatandaşını kasten öldürmüş olduğuna dair emareler değil, deliller var.

Yine Çin hükumetinin, korona palavraları ile kasten öldürdüğü bu insanların organlarının çalındığına ve Çin hükumetinin eskiden beri yoğun şekilde organ kaçakçılığı yaptığına dair deliller var. Öldürülmeden fuhuş mafyalarına ve satanist ayincilere satılan Çinli insanlar da var.

An itibariyle Çin’in başında bir organize suç, terör ve ihanet örgütü var. Hükumet denilemeyecek olan bu cürüm ve vahşet teşkilatının, Türkiye’nin başındaki ve muhalefet makamındaki sözde siyasetçiler ile ve bazı önde gelen holding patronları ile de organik bağları var. Ekrem İmamyan ile Solomon Soysuz’dan başlanarak ilerlense, bu yargılamaya siyaset, iş ve STK sahalarından en az on bin kişi dahil edilmeli. Milletler arasında ise yargılanan ve cezalandırılan kişi sayısı yüz bini geçecektir. Pek çok Avrupalı, Rusyalı, İranlı, Azerbaycanlı, Suriyeli, Iraklı, ABD’li, İngiltereli, Arabistanlı, Japonyalı, Güney Koreli kişi de yargılanacaktır.

Yargılamanın daha ilk safahatında bile mason tarikatının ve mensuplarının bu insanlık dışı işlerin beyni olduğu meydana çıkacaktır.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın