Köşeye sıkışan Ronaldo, kurtarılabilir mi…

Ronaldo’nun bir biyonik robot olduğunu dünyada çok sayıda insan öğrendi. Ronaldo suretinde imal edilmiş olan o biyonik robot ve içinde vazifeli uzaylı kişiler, çok zor şartlara düştüler. Kısa sürede çok çileler çektiler.

Üstelik son zamanlarda daha da artan metafizik sinyaller, Ronaldo suretindeki biyonik robotların da sık sık ve ciddi sorunlar yaşamasına sebep oluyor.

Bu şartlarda Ronaldo’yu Suudi Amerika’nın Al Nassr isimli sözde futbol kulübüne gönderdiler. Al Nassr’ın yöneticileri, Ronaldo’nun biyonik robot olduğunu biliyorlar. Çünkü onlar da biyonik robotlar. Hatta Al Nassr takımında başka biyonik robot futbolcular da var.

Ronaldo’nun Al Nassr’a gitmesi, dünya genelinde bir şaşkınlığa ve meraka da sebep oldu. İnsanlar, bu işin içinde başka bir şeyler döndüğünü sezdiler, anladılar. Bu nedenle de Ronaldo’nun sadece futbol oynamak için değil de Suudi Arabistan’daki NEOM isimli projenin reklam yüzü olmak için de Suudi Arabistan’a gittiği yönünde palavralar, gerçek ve muteber bilgilermiş gibi türlü basın yayın kuruluşları üzerinden hızlıca yayıldı. Bunlar da hep ısmarlama haberlerdi. Ankebut Ağının bilinen türde hamleleriydi.

Ayrıca NEOM şimdiden çöp olmuş bir proje… Ona hala yatırım yapmayı düşünen aklı başında hiç kimse yok. NEOM da ayrıca biyonik robotlar üzerinden, satanist uzaylı tarafların çekip çevirdiği bir projeydi. Yarım trilyon dolarla o bölgede sekiz-on şehirlik alan yeşillendirilir, düzeltilir ve normal bir hayat yaşamak mümkün olurdu ama bunların maksatları insanlığı dertten derde sürüklemek. Kandırmak, sömürmek, hayatı yaşanmaz hale getirmek, maneviyatı bozmak, beden ve ruh sağlığını bozmak… Yeryüzündeki dünya insanlarını mümkün olduğu kadar “kontrol edilebilir” şartlar içinde yaşatmak.

Ankebut Ağının kontrolünde bulunan çok yüksek sayıdaki futbol kulübü gibi, Al Nassr da aslında insanlığı oyalamak, kara paralar aklamak, şans oyunlarında şikeler yapıp büyük paralar vurmak, futbolcular üzerinden gençleri gayr-i ahlaki ve gayr-i manevi hayat tarzlarına yönlendirmek için var. Şu zor şartlarda Ronaldo’yu emekli de edebilirlerdi. Birden emekli edilmesi de çok dikkat çeker ve iddialarımı doğrulardı. Ayrıca Ronaldo gibi dünyaca meşhur ve tesirli olmuş kişileri, emeklilik zamanlarında bile, dünya insanlığını yönlendirmekte kullanıyorlar, kullanmak istiyorlar.

İsterseniz meşhur kara paracı Acun Ilıcalı’ya sorun, o detaylı şekilde anlatır size, futbol kulüpleri ve futbolcular üzerinden nasıl kara para aklaması yapıldığını…

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın