Parmaklarımız tutuldu

İsrail için ölmeye hazır hiç kimse yok mu bu Türkiye’de?

Sizler nasıl Yahudilersiniz, atalarınız sizleri görse yüzlerinize tükürürdü?

Haydi, korkmayın, çıkın meydana, Büyük İsrail projenizi ölümden döndürmek için son hamlelerinizi de deneyin. Ordumuzu yalanlarla, hilelerle Suriye’de harbe sokmayı deneyin? Olmuyor mu, gönderemiyor musunuz? Olmuyor mu, ölmeyi göze alamıyor musunuz?

Kurşunlarımızı, kardeş ve dost Suriye ordusu askerlerine değil de yüzde doksanı sünni müslüman olan Halep halkına değil de size sıkacağımızı mı biliyorsunuz? Toplarımızı gözünüze sokacağımızı mı biliyorsunuz? O hışımla İsrail isimli sözde devletinizi de haritadan silebileceğimizi mi biliyorsunuz?

İsrail devletçiği kan ağlıyor. Çaresizlik içindeler. Sahte süper güç ABD ortada görünmek bile istemiyor. Austin masaları yumruklamaktan, orayı burayı arayıp sinirle görüşmeleri kapatmaktan başka bir şey yapamıyor. Biden zaten etkisiz eleman. Avrupa Devletçikleri Birliği (AB) “Bizim silahımız ve mühimmatımız bile yok. Bizi hiç hesaba katmayın.” açıklaması yapıyor. Ortada kaldınız.

Yok mu aranızda “Ben bu gidişi bozarım, ben yürek yemiş gizli Yahudilerdenim. Türkiye bizim kontrolümüzde. Hala güçlüyüz. Türk ordusunu İsrail menfatlerine olacak şekilde Suriye’ye sokarım. İstanbul’un iradesini tanımıyorum. Kurşunlarla dans edebiliyorum.” diyebilen?

Haydi, bir adım öne çıksınlar. Parmaklarımız tutuldu tetikte hazır bekletmekten…

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın