Operasyon yapılacak

16 Mayıs 2022 – 11:24Akademi Dergisi Gayri Resmi Telegram Kanalında Paylaşılan Ses Kaydı

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

..

16 Mayıs 2022 – 13:26Akademi Dergisi Gayri Resmi Telegram Kanalında Paylaşılan Yazı

Şu ses kaydını bile gerçek zan edenleriniz, ağır dalga geçildiğini anlayamayanlarınız ya da çok geç anlayanlarınız var.

ABD hiçbir zaman gerçek süper güç olmadı ve hep kabullenişler yönetilerek, yönlendirilerek hatta zorlanarak süper güç gibi kabullendirildi. Basınla, filmlerle, romanlarla, çizgi romanlarla, danışıklı dövüşen mason siyasetçilerle ABD gibi rezil bir devlet, dünyanın süper gücü gibi gösterildi. Hala tuvalet nedir bilmeyen yüzbinlerce ABD’li var. On milyonlarca ABD’li sokaklarda aç yatıyor. ABD, gösterilmek istendiği gibi yüksek eğitimli bir ülke de değil. ABD’de polis şiddeti olmasa, devlet kısa sürede parçalanır, her yer yağmalanır. ABD’de hala vahşi batının yaşanıyor denilebilir.

ABD için yapılanın aynısı İngiltere için de yapıldı ve yapılıyor. Şu zihinlere kodlanan İngiltere nerede, gerçek İngiltere nerede… Arada uçurum kadar fark var. Şu filmlerdeki İngiliz ajanları nerede, gerçek İngiliz ajanları nerede… Hepsi çöp… İkinci dünya savaşı sırasında Hitler amcamız, hak ettikleri için İngilizlerin üzerinden geçti. O günden beri İngiltere hiçbir zaman devleşemedi. O güne kadar da kara paracı, sömürgeci, vahşi bir topluluktu, şu anda da öyle… Lakin şu anda kara paralarının da önü büyük oranda kesildi. Çok yakında Türkiye’de tamamen, bölgede neredeyse tamamen kesilecek. Peşi sıra dünyanın dört bir yanındaki ülkeleri de kurtaracağız ve o zaman “medeniyet” diye bize dayatılan Avrupanın yamyamlığını, ilkelliğini, birbirlerine sergiledikleri vahşeti izleyeceğiz.

Hani şu küçücük Avrupa devletçikleri bile Türkiye’ye onlarca senedir atar yapıyorlardı ya, bu da başta başımızdaki hainler, basın ve medyadaki hainler, sonra da yine film sektörü, roman ve çizgi roman sektörü ve danışıklı dövüşen mason birader siyasetçiler sayesinde oluyordu. Bakın, iki günde nasıl ayar aldılar. Daha da nasıl ayar alacaklar. İstanbul’dan bir ses yükseliyor, onlarcası anında hizaya giriyor. Bu da daha başlangıç… Şu devletimizi resmen ele aldığımızda bize karşı ağızlarını bile açamayacaklar.

Bu nedenle, bütün taraflar akıllı olsunlar. O Biden’a koşan Yunan yetkililer de akıllı olsunlar. Doğru karar versinler, yoksa bütünüyle Yunanistan’ın sonu ibretllik olacak. Yunanistan’ı arkalayabilecek gerçek bir güç unsuru bırakmadık. Diğer ülkelerde hür iradeleriyle, doğru tercihler yapsınlar.

Bizden mesuliyet gitti…

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

..

17 Mayıs 2022 – 07:40 Akademi Dergisi Gayri Resmi Telegram Kanalında Paylaşılan Yazı

Neydi onlar öyle…

Yaşadıklarımıza inanamadık. Hala şokunu üstümüzden atamadık. İngiliz gizli servisi, bizi şaşkına çevirdi. Gerçekten de dünyanın konuştuğu ve çekindiği kadar varlarmış.

Bu kadar sıra dışı ve bu kadar üstün vasıflı adamları nerelerden bularak bir araya getiriyorlar… Nasıl eğitimler veriyorlar… Üstüne, bu kişileri bir de nasıl bu kadar kararlı, inançlı, cesur yapabiliyorlar… Dünyanın her yerinde kısacık süreler içinde nasıl bu kadar muazzam şekilde organize olabiliyorlar…

İnanılır gibi değil. James Bond filmleri, onca romanlar ve çizgi romanlar havada kalmışlar. Hiçbir şey anlatamamışlar. Karşımızdaki sanki bir gizli servis değil, bin gizli servis. İtiraf etmeye mecburuz, biz dahil olmak üzere hiçbir gizli servis, İngiliz gizli servisinin yanından bile geçemez. Zaten böyle olmasalardı Türkiye’yi yüz elli seneden fazla süredir nasıl gizli bir işgal ve sömürü altında tutabilirlerdi. Pes diyoruz, pes… İşte en çok bu kısmını izah ederken zorlanıyoruz.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın