Yıllardır bu günleri hazırlıyoruz

Açılan bütün yollardan bütün vatanseverler hiç zaman kaybetmeden yol alacaklar. Hiçbir şeyden, hiçkimseden çekinmeyeceksiniz. Karşımızda durabilecek gerçek bir güç unsuru kalmadı. Dünyanın yeni merkezi artık İstanbul oldu. Türkiye değil, bütün dünya yangın yerine dönecek olsa bile bir adım geri atmayacaksınız. Çizdiğim ve açtığım yollardan hep beraber ilerleyeceğiz.

Sadece, şu anda Türkiye dediğimiz sınırlar içinde kalan topraklarımızı değil… Sadece, işgal altındaki adalarımızı, elimizden ihanetlerle alınmış eski topraklarımızı değil… Aynı anda onlarca ülkeyi de kurtarıyoruz. Onların da hürriyetlerine kavuşmalarını sağlıyor ve İstanbul merkezli yeni bir dünya düzeni tesis ediyoruz. Dünya bizi izliyor, bizim ayağa kalkmamızı bekliyor. Biz ayağa kalktığımız gibi, onlarcası açıkça yanımızda duracaklar. Bozgun yaşıyorlar, yaşananların hızına da yetişemiyorlar. Ne yapacaklarını da bilemiyorlar. Bir şey yapmaya güç de yetiremiyorlar.

Emirleri sorgulamayın. “Şimdi zamanı mı?”, “Bu kadarı da yapılmalı mı?” “Şu kısmı şöyle olmalı mı?” demeyin. Yıllardır bu günleri hazırlıyoruz. Haydi daha fazla gayret, hep beraber ayağa kalkıyoruz.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın