Büyük hadiselerin vakti geldi |Rüya tabirleri

(Bu yayın, Mehmet Fahri Sertkaya’nın sosyal medya uygulamasında bir takipçisi ile yazışmasının tek taraflı olarak yayınlanmış halidir)

Akademi Dergisi takipçisi: – S.a. hocam hayırlı günler
Akşam rüyamda babam kardeşlerim ve eşim ile bir yere gidiyoruz gece vakti benn 3 tekerlekli scooter ile öndeyim gökyüzünde deniz anası gibi bir çok obje vardı yanıp sönüyolardı yandaki insanlar bu bir doğa olayı bilmem kaç yılda bir görülürmüş diyorlar ben eşime bakarak içimden mfs hocamız bütün uzay araçlarını çarpmış onlar görünüyor diyorum sonra onlar kayboldu ince ince kar yağmaya başladı

Mehmet Fahri Sertkaya: V.a.s. hayırlı sabahlar…

Müjdeli haber bu da.

Akademi Dergisi takipçisi: – S.a. hocam hayırlı günler

Akşam kuruluş osmanı izledim
Rüyamda onun alpları ile aynı dizideki gibi yalın kılıç düşmanla davaşıyorduk pusu kurulmuştu
Birden havada sis oluştu insanlar uyuştu hareketleri yavaşladı
Bende mfs hocamızın dediği duman geldi deyip oradan uzaklaştım

Mehmet Fahri Sertkaya: V.a.s. Geldi geldi, ramak kaldı. Duman da geldi, türlü türlü büyük hadisenin de vakti geldi. Herkese de peş peşe malum oluyor. Rüyada sis görmenin bir tabiri de zaten metafiziktir. Tabiri bulut görmekle aynı değildir.

Rüyada ufo görmek, üstün zekalı olmaya ve bilgeliğe kişinin ufo görmesi bastırılmış duygulara ve yükselme, başarma arzusuna da işaret eder.

Bir kimsenin gökyüzünde ufo benzeri ışıklı nesneler görmesi, rüya sahibinin bastırılmış duygularına işaret eder.

Ufo gördüyseniz astronomiye ilgi duyacaksınız, uzak bir yola çıkacaksınız.

Ayrıca rüyada görülen ufo işlerinde başarıyı sağlayıp yükselmek anlamına da gelir.

Rüyada ufo görmek başarma arzusuna da işaret eder. Bazen de yalnızlık ve çaresizliği gösterir.

Rüyada ufoya binmek , yükselme arzusuna, casusluk ve haberleşmeye işarettir.

Yeryüzüne doğru inen bir ufoyu görmek, arzu edilen şeylerin gerçekleşmesine, iş ve mesleğinde ilerlemek demektir.

Rüyada ofuyla yolculuk yapmak, sevindirici gelişmelere işarettir.

Gökyüzünde görülen ufolar, işlerin yoluna girmesine işarettir.

Rüyada İçinde Uzaylı Olan Uzay Aracı Görmek
Hayalperest bir kişiliği temsil eder ve imkânsız olarak görülen bir hayalin gerçekleşeceği şeklinde yorumlanır. Ardından gelen mutluluğa ve neşeye delalet eder.

Rüyada Ufo Aracı Görmek

Rüyada ufo aracı görmekle ufo gemisi görmek aynı anlama gelir ve bu nedenle de benzer şekilde açıklanır. Rüyayı gören kişinin hayatında yeni bir sayfa açacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine ve daha önce hiç bilmediği şeyler öğreneceğine delalet eder.

Rüyada Uçan Daire Görmek

Rüyayı gören kişinin kendini geliştireceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına ve bu sayede üçüncü gözünün açılmasıyla birlikte hayatına yeni bir yön vereceğine işaret eder. Bu rüya, kişinin, kendini diğer kimselerden ayıracak bir takım meziyetler edineceğini ve bu sayede özel bir insan olacağını gösterir.

Rüyada scooter görmek yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada scooter çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada scooter ile gezmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar yağdığını görmek, rüyayı gören kişinin, iş hayatında, doğru ve akıllıca atılımlar yapması ile çok iyi ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve uzun bir zamandan beri muzdarip olunan ve çok büyük ağrılar çekilen bir hastalık varsa tamamen düzeleceğine delalet edilir.

Rüyada Kar Yağdığını İzlemek

Rüyada kar yağdığını izlemek, rüya sahibinin, yaşadığı tüm sıkıntılardan en iyi ve hızlı şekilde kurtulacağına ancak bu durumun yakın bir zamanda yaşanacak büyük bir hastalığın atlatılmasının ardından olacağına delalet edilir.

Rüyada Mevsiminde Kar Yağdığını Görmek

Hayırlara vesiledir ve nihayete erecek sorunlar sayesinde rahat bir nefes alınacağına yorumlanır. Rüya sahibinin uzun zamandır uğraş verdiği, büyüttüğü işinden çok büyük paralar kazanacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine yorumlanır. Mevsiminde yağan kar, her işin yolunda gitmesine, iyi bir evlilik yapmaya ve kariyer konusunda kişiye pek çok olanak sağlayacak iyi bir işe girmeye de tabir edilir.

Rüyada denizanası görmek, rüya sahibinin başarılarına, mutluluğuna ve kazancına engel olmaya çalışan bazı kişiler olduğu anlamına gelir. Şansı, kısmeti, bereketi ve bolluğu gölgeleyen bir takım unsurlar olduğu şeklinde tabir edilir. Tam oldu denecekken, yarım kalan ve önü kapanan işlere delalet eder. Rüyada deniz anası görmek, aksilik, terslik, melanet ve musibet olarak tabir edilir.

Rüyada Kılıç Görmek
Rüyada kılıç görmek güvende olmaya delalet eder. Bu kişi hak tarafından kötülüklerden, kötü insanların şerrinden, merhametsizlerden, kazadan ve beladan korunur hem de her zaman uzak olur. Kılıç aynı zamanda hayatın başarılar ve zaferlerle dolu olacağına delalet eder. Rüya sahibi makam sahibi olacak ve şanlı, şerefli vazifelere atanacaktır.

Rüyasında kılıç taşıdığını gören kişi, büyük zaferlerin sahibi olacak ve bu sayede ismi diyardan diyara yayılacaktır. Rüya sahibi ülke yönetiminde söz sahibi olup, ülkenin ileri gelenlerinden biri olacak diye tabir edilir. Bir kişi rüyasında taşıyamayacağı kadar büyük bir kılıç görürse bu onun makamının yüksekliğine kazancının da çokluğuna yorulur.

Rüyada Kılıç Sallamak

Rüya sahibinin kararlılığına işaret eder. Rüya sahibi bir karar için masaya yumruğunu vuracak, ağırlığını koyarak o işte son sözü söyleyecek kişi olacak demektir. Rüyada kılıç salladığını gören kişi verdiği karardan asla geri dönmez diye tabir edilir.

Rüyada Kılıç Tutmak

Meydan okumak ve karşıdakini düelloya çağırmak olarak yorumlanır. Rüya sahibi rakibini ya da düşmanını alt edip galibiyet kazanmak için korkusuzca düşünce ya da bilek gücü ile kavgaya hazır olduğunu göstermektedir diye yorum yapılır.

Rüyada Kılıçla Savaşmak

Rüya sahibinin tüm rakiplerini geride bırakacağına ve işinde alıp yürüyeceğine delalet eder. Rüyasında kılıçla savaştığını gören kişinin başarılarına kimsenin yetişemeyeceği ve herkesi arkasında bırakacağı anlamına gelir.

Rüyada Tuzak Kurulduğunu Görmek

Rüya sahibinin, insanlar tarafından sevilen, çok saygı gören ve takdir edilen bir kişi olduğuna, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine ve hem kendisinin hem etrafındaki kişilerin sevineceğine delalet eder.

Rüyada Sis İçinde Kalmak

Rüya sahibinin çok çalışarak, uykusuz geçireceği günlerine işaret eder. Kişi yoğun iş temposu nedeniyle öylesine yorgun düşecektir ki deyim yerindeyse adeta ayakta uyuyacaktır. Bunun karşılığında elde ettiği kazanç, yorgunluğuna da, uykusuzluğuna da değecek kadar tatmin edici olacaktır.

Rüyada Siste Yürümek

Rüya sahibinin yaşama hırsına, sorunlar ve zorluklar karşısında mücadeleci tavrına, kararlılığına ve inadına işaret eder. Rüya sahibi şartlar ne kadar zor ve ağır olsa da baş koyduğu yoldan ayrılmayan ve büyük bir sabırla hedefine ulaşan kişi olarak yorumlanır.

Rüyada Gece Yürümek

Rüyada gece yürüdüğünü gören kişinin hayatta hep muvaffak olacağı ve başaramayacağı hiçbir iş olmayacağı anlamına gelir. Rüya sahibi zaten hiçbir zaman kaldıramayacağı yükün altına girmez, yapamayacağı sözler vermez.

Rüyada Karanlık Hava Görmek

Herkesi ilgilendiren bir musibet yaşanacağı anlamına gelir. O yerde yaşayan kimseler için büyük bir uğursuzluk ve kısmetsizlik yaşanacak demektir.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın