Ülke genelinde interneti ve elektriği kesecekler

Aleyhlerindeki deliller Türk milletine ulaşmasın, yayılmasın diye… Organları için insanları nasıl kaçırdıkları, Suriye’yi nasıl karıştırdıkları, terör örgütleri ile iç içe oluşları, her gün yurt dışından talimatlar aldıkları, Kraliçeye çalıştıkları, siyaset sahnesinde birbirleriyle danışıklı dövüştükleri, uyuşturucu kaçakçılıkları, korona vahşetleri, zorla fuhuşa sürükledikleri yetim kızlar ve daha saymakla bitmez şeytanlıklar meydana serilmesin diye… Ülke genelinde internete erişimi kesecekler. Yeterli olmadığını düşündüklerinde ülke genelinde elektrikleri kesmekten de çekinmeyecekler.

Korkuyorlar hatta titriyorlar. Hepsini ölüm korkusu sardı. 80 milyon insanı, internet ve elektrik kesintileri ile güya durduracaklar.

Öncelikle millet darbesi başlatmayacağımızı kaç kere yazdım. Her kurumun içinde biz de varız. Öncelikle kurumlar içi darbeler olacak ve gerektiği kadar tetik çekilecek. Ordumuz ve emniyet teşkilatımız içinde de darbe yapacağız. Sonra istediğimiz her kurumu istediğimiz an açarız ya da fesh ederiz. İnterneti ya da elektriği mi kesmişler, hemen açarız. Her ne olursa, gerek kalmayacaksa bile biz bu milleti sokaklara dökeceğiz. Bu, olacak. Bundan taviz vermeyeceğiz. Çünkü hedefimiz sadece hain ve kara paracı hükumeti devirmek, masonları ve içimizdeki İsrail’in kadrolarını toplayıp almak ve sözde mültecileri sınır dışı etmek değil. Biz sadece bu kadarını hedefliyor olsaydık, çoktan bu tuşa basmıştık. Biz, eş zamanlı ve bazıları da peş peşe olacak şekilde dünya genelinde millet darbeleri organize ediyoruz. Bu nedenle zaten Türkiye’den daha çok dünya dengelerini dikkate alıyor, bunları yönlendiriyoruz.

Şu ülke hakikaten gölgesinden bile korkan, koyun çobanlığı bile yapamayacak kadar vasıfsız hainler, katiller, masonlar, gizli yahudiler ve gizli ermeniler üzerinden bu hale getirildi ya, buna hala şaşıyoruz.

Ruslar ilerlememiş olabilirler ama biz İngiltere’ye, ABD’ye ve İsrail’e doğru meşru, hukuka uygun bir acil müdahale yolu açıyoruz. İnsanlığın derhal bu müdahaleyi yapması gerektiğini zaten kaçtır söylüyor, yazıyoruz. Bu savaş sadece Türklerin savaşı değil, bu savaş dünya insanlığının gerçekten hürriyetine kavuşma, canını, malını ve ırzını muhafaza etme savaşıdır.

Zan ettikleri gibi olmayacak, bütün dünya karışacak ki kaç gündür zaten iyice karışmaya başladı.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın