Böyle olacağını söylemiştim, devamını da söylüyorum

Birkaç gündür askeri uçaklarını uçuramıyordu, bu gün ise sivil yolcu uçaklarının yüzlercesi uçuramıyor. Pilotlarının binlercesi çarpıldığı gibi uçakları da sürekli arıza yapıyor. Her geçen gün sorun yaşayan teknik personellerinin, araçlarının, cihazlarının, kurumlarının sayıları artacağı gibi, başka başka kısımlarda da dev sorunlar baş gösterecek. Önümüzdeki günlerde bilişim sistemleri de çökecek. Sunucuları, veri tabanları zarar görecek. Elektrik santralleri duracak. Denizaltıları batacak. Özel şirketler de kamu kurumları kadar acınası hallere düşecekler. Zarar, öyle hemen hesaplanabilecek kadar az olmayacak.

Ülkede kara para işi yapılan bütün mekanlarda ve ayrıca acımasızca insan katledilerek İblis’e tapılan, ayinler yapılan, büyüler yapılan bütün mekanlarda yangınlar, çökmeler yaşanacak. Amerika Birleşik Devletçiklerinin “süper güç” mü, yoksa Yahudiler, masonlar ve satanistler tarafından fazlaca “şişirilmiş balon” mu olduğunu, bütün dünya daha net görecek. Türkün gücünü bütün dünya görecek. Dumanlı beyin operasyonunun nerelere uzayacağını bütün dünya görecek.

İstanbul’un karşısında durmakta ısrar eden ABD, Kraliçe’ye ‘el yakmayan maşa’ olan ABD, ağır bedeller ödemeye devam edecek. Suriye’de, Irak’ta, İran’da, Kıbrıs’ta, Ege adalarında, Yunanistan ana karasında karşıma çıkmaya cür’et edenler, ABD olsa da İngiltere olsa da İsrail olsa da Rusya olsa da Çin olsa da bütün bunların ittifakı olsa da tarihin karanlık sayfalarına gömeceğim. Daha metafizik harp kısmında bile diz çökeceklerini bütün dünyaya göstereceğim. Ardından ise ordularımla üzerlerine yürüyeceğim. Bu ülkelerdeki sivil insanların şu sıralarda hava taşıtlarını tercih etmelerini hiç tavsiye etmem.

Türk’ün yurdunda Türk’ü kim hapsediyormuş, sömürüyormuş, asimile ediyormuş, vergilerini çalıp götürüyormuş, 10 milyondan fazla onursuz bedavacı harp kaçkınına baktırıyormuş, göreceğim. Bu milletin hakkına uzanan el, bu milletin dinine, örfüne, töresine, ahlakına uzanan el mason da olsa, Yahudi de olsa, Rus da olsa, Çin de olsa, Amerikan da olsa, İngiliz de olsa, Alman da olsa, kimin eli olursa olsun dünyaya göstere göstere o elleri kesip atacağım. Bu ülkenin içişlerine karışanın iç organlarını dışarı ağzından söküp alacağım, leşini o halde meydanlarda dolaştıracağım.

Bu vesile ile bütün dünyaya ilan ediyorum. En fazla bir iki güne Türkiye ve çevresi çok büyük karışacak. Türk milleti ayağa kalkacak. Hain iktidardan başlanacak da devletin memuru olmak, askeri olmak yerine orduda, emniyet teşkilatında, adli makamlarda iktidarın memuru olmayı tercih etmiş kişilerden devam edilecek ve sonra yabancı ülkelerin buradaki güya diplomatik temsilcilerine kadar hepsi derdest edilecek, toplanıp alınacak ya da direnene bir kurşun hediye edilecek.

Sınırlarımız içinde sözde mültecilerden bir kişi dahi bırakılmayacak. Güya vatandaşlık verilenleri ise en baştan kovacağız. Öyle olmasını istemesem de on binlerce kişi kesinlikle ölecek. Suriyeli, Afgan, Pakistanlı, Afrikalı ayrımı yapılmayacak. Bu topraklar üzerinde bir tane NATO üssü, bir tane ABD üssü, bir tane NATO radarı bile kalmayacak. Benden söylemesi… İsteyen itibar etsin, gereğini yapsın. İsteyen de istediğini yapsın. Boğazımıza kadar geldi taştı. Can korkusu yaşayan hainler hemen Kraliçe’ye ulaşsın. Bakalım nasıl alacak elimizden bu hainleri, kara paracıları, ırz düşmanlarını, çocuk ve kadın kaçakçılarını, organcıları, uyuşturucu kaçakçılarını, peşkeşçileri…

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın