Rüyada deniz manzarası görmek |Rüya tabirleri

(Bu yayın, Mehmet Fahri Sertkaya’nın sosyal medya uygulamasında bir takipçisi ile yazışmasının tek taraflı olarak yayınlanmış halidir)

(Rüyada geçen şahıs ismini kapattım)

Rüyada Deniz Manzarası Görmek

Rüyada deniz manzarası görmek, rüya sahibinin resmi bir göreve atanacağına ve en yüksek rütbeye sahip olacağına delalet eder. Yüksek koltukta bir işe sahip olmak şeklinde tabir edilir.

Rüyada Tablo Görmek

Rüyada tablo görmek, rüya sahibinin sosyal faaliyetlerle çok haşır neşir olduğuna, vaktinin çoğunu önemli seminerlere ve organizasyonlara ayırdığına ve bu işten büyük keyif aldığına işaret eder.

Rüyada Manzara Resmi Görmek

Rüyada manzara resmi görmek, rüya sahibinin derin düşünceler içerisinde olduğuna, geleceği ile ilgili büyük hedeflerin peşinde koşturduğuna işaret eder. Kişi, hayal dünyasının genişliği ve yeteneklerinin farkında olması sayesinde mesleğinde öne çıkan başarılı isimler arasına girmeyi bir gün mutlaka başaracak demektir.

Rüyada Balıkçı Kayığı Görmek

Rüyada balıkçı kayığı görmek kayık görmekten farklı yorumlanır. Balıkçı kayığı bir ekmek teknesi olduğundan rüyada görüldüğünde de gören kişi işsizse iş bulacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, tüccar veya esnafsa işlerin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz renk insanların yaşadıkları zorluklardan kurtulup, rahata, aydınlığa ve huzura kavuşacağı anlamına gelir. Rüyada beyaz renk görmek huzurun ve rahatlığın bir sembolüdür.

Rüyada yelkenli görmek, kişi için hayırlı ve önemli gelişmelerin ardı ardına geleceğini, çok şanslı bir dönemde olduğu gibi, iş konusunda da bahtının açık olacağını işaret eder. Özellikle yeni bir yolculuğa da alamet olan rüya kişinin kendisini geliştirmek konusunda pek çok fırsat elde edeceğini ve arkadaş çevresi de dahil olmak üzere pek çok açıdan farklı bir çevreye gireceğini, toplumsal olarak statü sahibi, sözü geçen, önemli bir şahsiyet olarak anılacağını da ifade eder. Yelkenli görenler uluslararası bir şirkette çalışmaya başlar ya da işlerini büyütmek için teşvik alırlar. Zenginleşen bir hayatın, çetin mücadelelerle geçse de kişinin asla yılmadan hareket etmesi sonucu varılan hedeflerin mutluluk getireceğini de bildiren güzel bir rüyadır.

Bir evin kapısı o evin ne derece güvenli olduğunun kanıtıdır. Aynı zamanda kapı bir iftirayı ya da fenalığı kapsamaktadır. Kapı aynı zamanda güvenliği de ifade eder. Sağlam bir kapı o bölgenin ne kadar güvenli olup olmadığı hakkında çeşitli ipuçları vermektedir.

Açık kapı
Rüyada görülen açık kapı her zaman için olumlu ve hayırlı haber olarak ifade edilir. Kişi rüyasında açık bir kapıdan geçtiğini görürse bu rüya sahibi için yeni şans kapılarının açılacağına yeni rızıklara kavuşacağına işarettir. Kişinin maddi durumunda yaşanılacak olumlu gelişmelerin habercisidir.

Bir Yorum Yazın