Nasıl gidiyor imza işleri?

İmza atacak adam bulmanın çok maliyetli olduğu konuşuluyor? Adam/imza başı kaç para ödeniyor? O paralar nereden geliyor?

Cumhurbaşkanlığına aday olacak bir kişi bir gün içinde yüz binlerce imza toplayamıyorsa ve üç gün içinde milyonlarca imza toplayamıyorsa, onun adaylığı kabul edilmemeli.

Ayrıca, imza atmak ya da atmamak, mevcut cumhurbaşkanlığı seçme sisteminin işlerliğini devam ettirmek ya da ettirmemek, milletin umurunda değilse, o ülkede rejim halk tarafından tasvip edilmiyor, ciddiye alınmıyor demektir ve acilen rejim de değiştirilmelidir.

Şu Fatih Erbakan’ın, Adnan Oktar organize suç, terör ve ihanet örgütünün tepe isimlerinden biri olmasını, türlü türlü suçlara bulaştığı/karıştığı hemen ispat edilebilen biri olmasını ve halen boğazına kadar pisliğin içinde biri olmasını, YSK dikkate alıyor mu?

Türkiye’de cumhurbaşkanlığına aday olabilmek için kripto kimlikli olmak ve her fırsatta her türlü kara para işlerini yapmak şartı mı var? Bu gayr-i resmi ama çok mühim şartları dayatan, mason tarikatı mı?

Yüz bin imza toplamak yoluyla cumhurbaşkanlığına aday olmaya kalkan kişiler arasında hiç gerçek Türk var mı? MİT, 80 milyon vatandaşımızın can, mal, ırz emniyetini en tepeden riske atabilme ihtimali olan bu konuda, üzerine düşeni yapıyor mu? Bu kişiler hakkında gerekli çalışmaları yaptı mı, dosyaları hazırladı mı? Hiç umurunda değilse, MİT’in bu haline de mason tarikatı mı sebep oluyor?

Sahi, şu Adnan Oktarcılar MİT’e de nüfuz etmişler mi? Kazara Adnan Oktar’cı bir cumhurbaşkanı geçmesin Türkiye’nin başına? Ya da? Zaten şu anda da öyle biri mi var ve bu nedenle mi kimsenin bir endişesi yok?

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın