Çatışacağız

Medvedev karakteri, ABD’nin basit bir maşası…

Batı dünyası ile danışıklı dövüşüyor. Tıpkı Lavrov gibi…

Rusya ile Çin arasında hala gerçek bir ittifak yok. Anlaşamadıkları hususlar hala çok. Çin, Rusya iyice çöktüğünde onu ilk parçalamak ve yağmalamak isteyecek taraf olacak. Arka plandaki uzaylı unsurların arasında artık çok ihtilaflar var. Hatta Çin’in içinde de çok ihtilaflar var. Onun arka planında da Çin’in altındaki yer altı şehirlerindeki ihtilaflar var. Şi karakteri de yok olacak. Çin’in başında tutulamayacak.

ÇKP’de de ihtilaflar çok ve gün gün Şi karakterinin dibini oyuyorlar.

Yakında şunun da pili bitecek.

Türkiye’deki hainler ailelerini Katar’a, BAE’ye, Suudi Amerika’ya, Fransa’ya, İngiltere’ye, Çin’e, Rusya’ya, ABD’ye, İran’a, Tayvan’a, Japonya’ya, Kuzey ve Güney Kore’ye, Yunanistan’a, Bulgaristan’a göndersinler. Çünkü oralar hep yıkılacak, çökecek, sürünecek, yanacak, batacak, karışacak v.s…

Aliyev’e ve Tayyip’e uymak, İngiltere ve İsrail için can vermek isteyenler ordumuz içinde iyice ayrışsınlar. Çatışacağız…

Sıkıldık İsrail’in de İngiltere’nin de fitnelerinden, kan dökücülüğünden, sömürgeciliğinden, her yeri karıştırmasından…

Türkiye’de de trenler raylardan çıkmaya başlayacak, sivil yolcu uçakları düşmeye başlayacak.

Çünkü onları da kara para işlerine ve Türkiye’ye yapılan ihanetlere alet ediyorlar.

Söylemiştim “Azerbaycan kendini düzeltecekse düzeltsin, kardeşimizdir. Lakin, hala İsrail’e ve İngiltere’ye maşa olmaya devam ederse, Azerbaycan’ın üzerinden geçeceğiz” demiştim. Çok söyledim yakın geçmişte. Şimdi kimse şaşırmasın.

Onlar eğer Türklerse, Allah lanet etsin öyle Türklere…

Türkün Yahudiye, Hristiyana kulluk ettiği nerede görülmüş? Türkün, devletiyle/ordusuyla bebek kaçırdığı, çocuk ve genç kız/kadın kaçırdığı, organ kaçırdığı, sivilleri vurduğu, yağma yaptığı, sömürdüğü nerede görülmüş?

Türkün, ashaba sövdüğü, din büyüklerine lanetler yağdırdığı nerede görülmüş.

Türkün, İsrail’e tapındığı nerede görülmüş?

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın