Tarihten sileceğim


Son yazımın ardından topluca metafizik saldırı yapmaya çalışanlar var. Beni kızdıramadılar, gülüyorum sadece… Bitikler, hiçler… Yıllarca mücadele ile bu günlere gelindi, karşımızda bizi durdurabilecek hiçbir taraf kalmadı. Ben hangi resti hangi zamanda çekeceğime çok dikkat ediyorum. Bir hususta rest çekmişsem, o hususta yapılması gerekenleri çoktan yapmışım ki o resti çekiyorum.

Şu iki kırmızı hat arasında kalan alanda az önce çok şiddetli bir metafizik sinyal fırtınası başlattık. Operasyon başladı bile, devam ediyor. Sonuç alınana kadar devam edecek.

Söz konusu alan içinde kalan bütün satanistleri, masonları, kara paracıları, ayincileri, misyonerleri, kabalacıları, büyücüleri, medyumları, cinleri, Türkiye’ye ihanet ve kötülük eden, etmekte olan herkesi… Diplomatlara, iş adamlarına, ev hanımlarına kadar herkesi çok şiddetli çarpacağız. Sadece insanları değil, arabaları, televizyonları, telefonları, bilgisayarları, kablosuz iletişim cihazlarını, binaları, asansörleri, trafoları, binaları ve çarpılması mümkün olan her şeyi çarpacağız. İlgili kişilerden 13 yaş üstü herkes, kadın-erkek farkı olmaksızın şiddetli çarpılacaklar. Tek bir masum dahi zarar görmeyecek ama Londra merkezli satanist sisteme çalışan herkes helak olacak.

Karaköy’ü, Galata çevresini, tarihi yarım adayı, insanlık ve Türk düşmanlarının hepsinin başlarına yıkacağım. Yer altındaki satanist tünellerine kadar her şeyi yerle bir edeceğim. Masonlukla, satanistlikle, kanla, vahşetle, tacizle, tecavüzle, kara parayla, baronlukla, insanlık düşmanlığı ile dolu olan o alanı tarihin karanlık sayfaları arasına geçireceğim. Oralarda sadece temiz deniz suyu göreceğim. İnsanlığın hafızasından silinmesi için mücadele edeceğim. Binlerce yıldır hiçbir zaman ayara çekilememiş olan o alanı Süleyman peygamber zamanındaki ve de Zülkarneyn a.s. zamanındaki haline dönüştüreceğim. Oralarda şeytanlık değil insanlık hakim olacak.

Dev gibi bir orduyla geliyorum. Operasyona bundan sonra “Boğaz Baronları Operasyonu” diyeceğim…

| Mfs – Ezber bozan – Akademi

Bir Yorum Yazın