Türkiye’deki gizli Ermeni paralel devlet çöküyor – 72

Şair burada şöyle demek istemiş:

Biz gizli Ermenileriz. Yerine göre Sünni rolü oynarız. Yerine göre de Alevi ya da Şii rolü oynarız. Hatta lüzumu halinde sünni bir imam ya da cemaat/tarikat lideri ya da Diyanet İşleri Başkanı rolüne bürünürüz. Yerine göre Alevi dedesi ya da Şii imam hatta Şii Ayetullah rolü de oynarız. Bunlar geçmiş asırlardan beri hep yaptığımız şeyler. Alevi de biziz, Sünni de biziz, çünkü biz her role gireriz. Her kurulu düzeni bozarız ya da kendimize uyan hale dönüştürürür, vurgunumuza bakarız. Herkesi kandırırız. Dünya bizim…

Hakaret zan ediliyorsa, edilmesin. Ben hakikat olduğu için böyle yazıyorum. Aslında çok sakin ve seviyeli bile yazıyorum bunlar hakkında…

Yıllardır hoca takılan şu Kerem Önder de kütüğün teki… Vasıfsızın, huysuzun, geçimsizin, art niyetlinin teki ve bir gizli Ermeni…

On yıl oldu Said-i Nursi’nin hain ve gizli Ermeni bir bölücü olduğunu bütün Türkiye’ye duyuralı ve herkes kabulleneli…

Bir kişinin hala ısrarla, inatla Said-i Nursi’yi savunması için ya aklında ya da kalbinde ileri seviyede sorun olmalı. Bunun aklında da sorunlar var, davranışlarına tuhaflıklar olarak yansıyor ama tam kırık değil. Kalbi de münafık…

Yıllar önce anlatmıştım. O Risale-i Nur denilen zırvaları da Fener Rum Patrikhanesindeki kimliği açık papazlarla, kimliği gizli Ermeniler, bir heyet oluşturarak yazdılar. Hedefleri de Dinler arası diyalog ihanetini ta o vakitten başlatmaktı. Öncelikle Müslümanların itikadını ve amelini Hristiyanlara yaklaştırmaktı. Bu nedenle “Müslüman İseviler” diye palavraları bile o kişiler uydurdular.

Onlardan bir süre önce Cemaleddin Afgani ve Reşit Rıza gibi mason ve İngiliz casusu sözde İslam alimleri, aynı yoldan gittiler. Aynı tuzakları kurdular ama bunu daha çok Mısır’da yapabildiler.

“Müslüman İsevileri gördüm” diye manşet attıran Yeni Asya’nın sahibi gizli Ermeni ve gizli Hristiyan Kazım Gül-eç-yüz, beni engellemişti. Hemen engellemişti. Çünkü o yıla ve o ana kadar neler yaptığımı, nelere sebep olduğumu, karşımda gık bile diyemeyeceğini, suçüstü olduklarını biliyordu. Çaresizce engelliyorlar, ne yapsınlar.

Benim anlamadığım şey, bu ülkenin milli güvenliğinden sorumlu idari ve adli yetkililerin ne iş yaptıkları, bu mücadeleleri ve yayınları nasıl yorumladıkları… Merak ettiğim şey ise çok yakında kurulacak mahkemelerde nasıl savunmalar yapacakları.

Adil Serdar Saçan gizli Ermeni
Erdem Atay gizli Ermeni
Av. Mehmet Ruşen Gültekin gizli Ermeni

Av. Yusuf Mollaoğlu gizli Ermeni

Yusuf, en sık kullandıkları isimlerden biri…

Nihal Atsız’ın çok karışık bir soyu vardı. Rus, Ermeni, Çingene, Yahudi ve Arap yanları vardı.

Nevzat Tarhan, 5 saat önce yayınlanmış olan şu videoda, soyunun hz. Hüseyin efendimize dayandığını söylüyormuş. Youtube’da onlara atış serbest…

Nevzat’ın da bir yanı Çingene… Türkiye’deki en hakiki FETÖ’cülerden de biri olduğu halde hiç sorun yaşatmadılar.

Türkiye’de psikiyatri sahası ve psikiyatri hastahaneleri, en başından beri gizli Ermenilerin ve Yahudilerin elinde… Şu anda Bakırköy Mazhar Osman Usman hastahanesi de Erenköy Ruh ve Sinir Hastahanesi de tıkabasa kripto Yahudi ve Ermeni sözde doktorlarla, uzmanlarla dolu.

Hatta ara birimlere verdikleri şahıs isimleri bile hep kriptoların isimleri. Bu güne kadar kim bilir kaç gerçek Müslüman Türkü, yargılama safahatında bu sözde hastahanelere sevk ederek yollarını kestiler, işlerini bitirdiler. Çok yargılamalar olacak, çok. Çok da adaletli, şeffaf, bütün dünyanın anında izleyip takip edebildiği yargılamalar olacak. İnfazlar/idamlar da aynı şekilde olacak ki dünyanın başka ülkelerinde de aynı sistemler var ve onlara örnek olacak. Peşimizden onlar da aynını yapacaklar.

Ankebut Ağının sadece psikiyatri ilaçları denilen zehirler üzerinden vurduğu para bile devasa meblağda… Her yıl, yeniden yeniden bu paraları alıyor. Bunların reçetesiz satılması kesinlikle yasak ama mesela Türkiye’de her yerde reçetesiz satılıyor ve sistem buna izin veriyor. Polisin, istihbaratçıların, reçetesiz satışları bitirmesini istemiyor.

Gerçekte psikiyatri diye bir tıp/bilim dalı yok. Acımasız, şeytani bir çark var.

Dinçer Güner gizli Ermeni

Pelin Gündeş, Musavat Dervişoğlu, Cumali Kandemir de Meral Akşener gibi gizli Ermeniler….

Gürsel Tekin, Abdullah Çiftçi ve Hilmi Daşdemir gizli Ermeniler.

Lütfi Türkkan, Gürkan Hacır ve Oktay Banlı gizli Ermeniler.

Selin Sayek Böke, Pervin Buldan ve Selahattin Demirtaş gizli Ermeniler.

Fatih Süleyman Denizolgun ve İsmail Hünerlice gizli Ermeniler.

Barış Terkoğlu, Gülse Birsel, Ersan Şen, Şükrü Küçükşahin gizli Ermeniler.

Videoda konu edilen Tuba Yerlikaya, Cem Küçük ve Kübra Par da gizli Ermeniler.

Ahmet Şimşirgil, Tansu Yeğen ve Sevda Türküsev gizli Ermeniler.

Celal Şengör’ün bir yanı gizli Ermeni, bir yanı Sabetaycı gizli Yahudi.

Yavuz Oğhan gizli Ermeni.

Twitter hesabımda dakikalardır aşağı doğru gidiyorum ve henüz gerçek Türk ve Müslüman bir etkili, yetkili kişiye denk gelmedim.

Bundan sonra dikkat ettikçe siz de kuşatmayı, sızmayı hep göreceksiniz.

Yıllar yıllar önce de yazmıştım.

Gizli Ermeni Fethullah Gülen’in yeğeniyle evli olan Elif Şafak da gizli Ermeni. Kitapları, yazıları hep araklama. Kütük gibi vasıfsız bir kişi… Zaten o günlerden sonra epeyi geri çektiler.

Kitaplarının çalıntı olduğuna dair internette bile yeterli yayınlar bulabilirsiniz.

Prof. Dr Naci Görür de gizli Ermeni. Sistemin adamlarından ve ne söylenirse çıkıp onu konuşuyor.

Prof. Teksen Çamlıbel de gizli Ermeni

Şair Faruk Nafiz Çamlıbel de gizli Ermeniydi

Bunların artık Londraya fayda vermesini geçtim, şu andan itibaren kendilerine bile faydaları olamayacak.

Onur Şahin de Doğan Ergün de gizli Ermeniler
Sarper Özcan da bir gizli Ermeni

İlginç…

Tam da zamanında öldü şu hain.

Türker Akıncı gibi Zafer Calayoğlu da gizli Ermeni
Berkcan Güven gizli Ermeni

Orkun Işıtmak gizli Ermeni. Yahudi yanı da var.

Adile Naşit (Adela Özcan) gizli Ermeni. Rum ve Yahudi yanı da var.
Gonca Vuslateri gizli Ermeni
Cenk Eren gizli Ermeni
Acun Ilıcalı gizli Ermeni
Aynur Aydın gizli Ermeni
Nilgün Belgün gizli Ermeni

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın