“Tayyip gidici”


Meral Akşener:

– Ben vallahi bıktım bu işlerin hepsinden. Adam Rusya’ya gidiyor, eli boş dönüyor. ABD’lilerle görüşüyor, doları yükseltiyor. Bu kadar yetersiz bağlantılarımız olmamalı. Senelerdir bu işin içindeyiz ama bağlantılarımız bizi bir noktadan diğerine taşıyamıyor. Eh yapamayacaksanız bırakın yapacak insanlar gelsinler artık. Ben bu konumda kalmaktan sıkıldım. Bahçeli desen o ayrı bir havalarda. İşine yarayınca adam indirip mahallelerde adam döverler. Şöyle doğru düzgün hepimizin işine yarayacak kısımlarda hiçbiri ortada olmaz. O Semih’ten de bir b* olmaz. Hepsi beceriksiz p* teki.

Benim partim batıyordu, bitiyordu az daha. Hala Mfs’nin kimlerle kontak halinde olduğunu anlayabilen yok. Adam damardan verilmiş zehir gibi.

Zamanla tesiri görülüyor, anlaşılıyor. Durdur dedim Tayyip’e, defalarca gittim, aradım, konuştum. Şu adamı sakince durdur, bak önce bizi, sonra seni bitirecek diye.

Yok efendim sistem ona zarar verdiği anda Mfs’yi de yok edermiş.

Sistem seni (Tayyip’i) paspas gibi kullanıyor, aklın başında değil senin. Demans mıdır, kanser midir, şizofreni midir, anlamadım ben bu adamı. Şu rezilliğe bak. Oturup şimdi milletin nasıl kazandığını izleyeceğiz. Yazıklar olsun bu sisteme, lanet olsun.

Bir Yorum Yazın