Bize de iyi gelecek…


Ben izin vermedikten sonra Türkiye, Suriye’ye gerçek ve kapsamlı bir askeri operasyon yapamaz. Hatta ben izin vermedikten sonra Tayyip, Ankara’nın sınırları dışına havadan ya da karadan bile çıkamaz. Ben izin vermedikten sonra Ankebut Ağına bağlı ülkelerin terörist ve kara paracı hükumetlerinin yetkilileri Ankara’ya dahi gelemez, görüşemez. Ben gücümün farkındayım, rahat davranıyorum ve gereksiz müdahaleler yapmıyorum. Daha doğru ifadeyle, işimi yapıyorum, şov yapmıyorum, kameralara oynamıyorum. Aksi halde şu anda Türkiye’de çok daha değişik bir görüntü/denge herkes tarafından açıkça görülürdü.

Yıllardır sık sık yaptıkları gibi, Suriye tarafına üç beş terörist gönderip de bizim tarafa füzeler, roketler attırmaları da Türkiye’deki hainlerin, maşaların elini kuvvetlendirmez. Tayyip çoktan oyun dışı oldu. Makinist yok. Çöktü, bitti, yalnızlaştı. Çıkış yolu göremiyor ve elinden hiçbir şey gelmiyor. Türkiye’yi resmen Tayyip de yönetmiyor. Malum çete, son çırpınışları ile bir şeyler yapmak, yaptırmak istiyor. O çete hala Tayyip gibi pes etmedi.

Eski Türkiye yok ve bedeli her ner olursa olsun, ben Türkiye’nin devlet gücünün, kurumlarının ve ordusunun gücünün, başka devletlerin menfaatine olacak şekilde kullanılmasına asla izin vermeyeceğim. ABD, İngiltere, İsrail ve pek çok batı ya da doğu ülkesi kısa sürede savrulup batacak, dağılacak, çökecek ya da yok olacak. Bunları ayakta tutmak için Türk ordusu şurada, burada çatışmayacak hatta kuvvet bulundurmayacak. Bunun aksini yapabileceğini düşünenler için saha açık… Denesinler, neye dönüşeceğini görsünler. Onları kendi merkezlerinde, bulundukları ülkelerde/topraklarda hatta yer altı uzaylı şehirlerinde bile çökerteceğim.

Sürekli dönüp dolaşıp buraya gelmek zaten bizi de fazlasıyla sıktı, gerdi ve bu gerginliğin gevşemesi için de sahada bol hareketlilik, bol oyundan düşürme lazım. Bize de iyi gelecek…

Biz Suriye’ye değil, çok yakında, Türkiye’deki sözde mülteci on milyonla onursuza ve eş zamanlı olarak Güney Azerbaycan’a kapsamlı kara operasyonları yapacağız, ordumuzla birlikte… Güney Azerbaycan’ın Azerbaycan’a yani Londra sistemine bağlanmasına da izin vermeyeceğiz.

Birileri boş boş konuşup dursun, biz sahada hızla ilerlemeye, icraata devam edeceğiz. Dünyanın bütün etkili, yetkili, tecrübeli kişileri, Güney Azerbaycan’ı aldığımı, bu topun buradan dönmeyeceğini çoktan kabullendiler. Şu andan sonra sebeplere uydurma safhalarını yaşayacağız.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın