ABD’nin hali Türkiye’den farklı olmayacak

Türkiye’de ve dünyada nelere sebep olabildiğim herkes tarafından görüldü. Bunun böyle olmasını ben istemedim. Defalarca fırsat ve mühlet verdiğim halde, bana inat kararlar alındı, tavırlar sergilendi, kendini çok kurnaz zan eden ahmaklar, olmadık düşüncelere ve planlara kapıldılar. Benim kırmızı çizgilerimi hiçe saydılar. O süre boyunca beni oyalayabildikleri zannına da kapıldılar. Mühletleri bitti ve işte neticesi “şimdilik” bu…

Türkiye’de dolar 40 ya da 60 lira bile olabilir. Türkiye o kadar zor hallere düşse bile, Türkiye kullanılarak yapılan her türlü kara para işlerini baltalamaya, batı alemine akan kara ve kanlı paraları kesmeye devam edeceğim. Doğru/gerçek mali tabloları anlatmaya da devam edeceğim. Kara para bulmak için devletlerin ittifak halinde estirmek istediği rüzgarları kesmeye de devam edeceğim. O korona oyunlarına son darbeleri de vuracağım. AKPKK organize suç, terör ve ihanet örgütüne basında, medyada, sanayide, ticarette, bürokraside, emniyette, orduda, üniversite camiasında yardım ve yataklık edenleri oyundan düşürmeye ve onları daha da perişan hallere getirmeye de devam edeceğim.

AKPKK’yi gayr-i meşru şekilde fonlayan kara paracı hükumetlere ve liderlere, onların emrindeki kara paracı gizli servislere set olmaya da devam edeceğim. AKPKK’nin resmi makamlardaki seçilmiş ve atanmış militanlarının da onlara bu güne kadar yardım ve yataklık eden, yani oy veren ve her rezilliğe rağmen alkışlayıp destekleyen milyonlarca Türkiyelinin de müstahak olduklarını bulmalarını/yaşamalarını sağlayacağım.

Bu güne kadar, birkaç tekrarla ifade ettim ama hala tam anlayamamış olanlar var. En net şekilde yazayım. Türkiye’de ve dünyada değiştirdiğim dengeler, sadece Türkiye’de değil başka ülkelerde de krizlere sebep oldu, olacak. Rusya, Çin ve müttefiklerinin, karşılarına çıkarttığım fırsatları kaçıracaklarına pek ihtimal vermiyorum. Çünkü, kısa süre öncesine kadar onlara büyük sıkıntılar çıkartmış ve karşılarındaki ülkeleri, tarafları güçlendirmiştim. Onlar, bunca kayıptan ve zorluktan sonra, bu fırsatı iyi değerlendirmek zorundalar. Benim, düşmanıma verdiğim sözlerden bile asla caymayacağımı da biliyorlar. Şimdi ise bütünüyle batı alemi risk altında ama öncelikli ve en büyük krizi yaşayan ülkenin ABD olacağı da gözler önünde… ABD de zaten büyük bir mali krizde ama dışarıya başka türlü bir görüntü veriliyor. Kara paralar kesildikçe, dengeler benim yön verdiğim şekilde değiştikçe ABD çok ama çok büyük patlayacak. Bunun yaşanmasına da ramak kaldı.

Bana itibar edenleri, bu güne kadar mahcup düşürmedim. Şimdi de isabetli çıkacağıma inanıyorum. Çünkü hiçbir şekilde beni durduramayacaklarını biliyorum. Ben durmayınca, benimle birlikte hareket eden taraflar durmayınca, Ankebut Ağının ve bu ağın kontrolündeki batı aleminin çökeceğini biliyorum. Batı alemi, dünyanın kalan diğer kısımlarını sömüre sömüre bu günlere kadar maddi refah ama manevi ve ahlaki çöküşle gelmişti. Bundan sonrasında yoluna bu şekilde devam etmesi ihtimali kalmadı. Artık yeni bir dünya düzeni var. Artık dünyada, siyasi konularda akla hemen gelen tarafların, ülkelerin haricinde, bütün dünya siyasetine istediği her an ve her meselede tesir edebilen yeni bir taraf var. Muktedirler İttifakı (Mİ) var.

Herkese tavsiyem şöyle olur:

– Benim kırmızı çizgilerime dikkat edin ve o sınırları aşmayın

– Eski dünya yok, bir daha da hiç değilse üç beş asır boyunca olmayacak, öyle ise gerçekçi olun

– Hatanın, zararın neresinden dönülürse kârdır

– Satanistlerden, masonlardan, Ankebut Ağından, ayincilerden, insan kaçıranlardan, organcılardan uzak durun

– ABD’den, AB den, NATO dan mümkün olduğunca uzak durun. Bunlarla yola çıkmayın, yolda kalırsınız

– Batının Ukrayna konusundaki son çıkışlarına da hiç takılmayın. Hepsi arkası boş çıkışlar. Batı çoktan battı…

– Ukrayna krizinde batı/NATO/AB tarafı gerçekten çatışamaz ama buna cesaret ederse, biz de Rusya’dan taraf olarak çatışmalara dahil olacağız

– An itibariyle Türkiye ile sömürgeci, kan emici, namussuz, yalancı, numaracı batı alemi arasında gerçek bir harp yaşanıyor (Batı dünyasındaki medeni insanları ve grupları tenzih ederim). Bu şartlar dahilinde iken batı dünyasının Türkiye’deki üslerinin, askeri araçlarının, cihazlarının, personellerinin hiçbirinin güvende olduğu kanaatinde değilim

– NATO ya da ABD gemileri, uçakları ya da personelleri Türkiye’nin hava, kara ve deniz sahasını Ukrayna krizi sırasında kullanmak isterse, başlarına çok çok kötü şeyler geleceğine eminim.

– Bir değil, yüz tane Tayyip olsa ve hep beraber şu anda Türkiye’nin başında olsalar, yine de bir tane mfs edemezler, varlık gösteremezler, kurduğum dengeleri bozamazlar. Buna kesinlikle emin olabilirsiniz.

Mehmet Fahri Sertkaya

Bir Yorum Yazın