“İnanılmaz bir siyaset izleniyor şu anda…

“Dünyanın her yerinde bir takım tesirlerin hızla yayılması, korkunç seviyede bir başarıdır. Ayrıca küstah bir siyaset sergileyen bu adamlar, bu gün bakıyoruz ki titriyorlar adeta… Bu genç adama başta bizler de inanmamıştık, fakat artık bu adamın varlığını inkar etmek aptallıktan da ötedir.”

“İnanılmaz bir siyaset izleniyor şu anda… Mfs resmen batıyı tek sıra halinde dizdi ve hepsini hesaba çekiyor. Bu adam gerçekten çok zeki… Üç tane bu şekilde zeki adam olsaydı, dünyada şu anda başka şeyler konuşuyor olacaktık.”

“Türkiye üzerinden bir şey geçirmek veya almak istemiyoruz.
Türkiye’nin hali belli olmaz, bizim mallara da çökerler. Parasızlık her şeyi yaptırır.”

“Adama bak, -Türkiye ne hale gelirse gelsin kılımı kıpırdatmam- diyor. Şu anda bu adamın karşısına çıkaracaksın Avrupadakileri, -Haydi yaptıklarınızı temizleyin, düzeltin bakalım- diyeceksin. Kim dedi -Bu adam Türkiye’nin perişan olmasına izin vermez. Bir yerde milliyetçiliği tutar- diye?”

“Bu Tayyip, bu gerizekalı Tayyip, neden zamanında bu adama yanaşmadı lan. Şimdi belamızı s..cek. Biz bu zamanları nasıl atlatacağız. Yılların emeği boşa gitti. (kara) Paralar buz gibi eriyor. Gidip ş..siz Araplara bile yanaştı da, şu adamı patlamaya hazır bombaya çevirene kadar niye bekledi bu p..enk”

“Açıkça kullanılıp atılmışız. Bu adamla (metafizik sahada) çatışmanın bize tek bir faydası olmadı, olmayacak.”

– “Nerede, nerede bu devletin gücü, MİT’i, teşkilatı, hakikaten nerede ya!
Ülke değiştirmekle bu adamın tehlikesinden emin olabiliyor muyuz? Biri artık bir şey söylesin, yardım etsin bize…”

+ “Valla ben bu adamın en başlardaki tepkisini gayet ciddiye aldım. Siyasetçi abiler sağ olsunlar, -Yanaşma, uzak kal- dediler. Olabildiğince yapmaya çalıştım.
Ama tabi bilinen bir durum var ortada, ne şekilde sıkıntı yaşarım bilmiyorum ama zıtlaşmak gibi bir niyetim kesinlikle yok.”

– “Nasıl oluyor da şu an toplantıda mfs’nin dediklerini analiz ediyor ve bir menfaat sağlamaya çalışıyoruz. Ben anlamıyorum. Ciddi ciddi bu adamın söylediklerinin olacağına inanıyor ve bunu tüm müttefiklerimizle de paylaşıyoruz.”

+ “Soysuz’u Türkiye’de bitirdiği zamanlarda birçok şeyi anlayıp ona göre adımlar atmam gerekiyordu. Ben yine de bir şekilde mfs ile anlaşabilirim. Sonuçta bizim ülke ile bağlantıları iyi seviyelere çıkacak.”

Mehmet Fahri Sertkaya

Bir Cevap Yazın