Almanya’da dönen dolaplar bütün insanlığı tehdit ediyor!

Resimlerini gördüğünüz bu iki kişi, yerlerine geçilmiş iki kişidir. Bakmayın Türkiye’de Alevi rolü oynayan gizli Ermeni birkaç hainin “Aşıları bulanlar bizden, Aleviler” dediklerine…

Yerlerine geçilmeden önce de bu iki kişi gizli Ermeni kişilerdi. Öylesine insanlıktan çıkmış kişilerdi ki kelimelerle anlatmak çok zor. Zaten sıfatlarına, tavırlarına, oturup kalkmalarına bakınca bile anlaşılıyordu. Ermeni/Hristiyan kökenden geliyor olmalarına rağmen Satanist Yahudilerden de daha şerli hale gelmiş kişilerdi. Evet, Uğur Şahin ve Özlem Türeci, gerçekten de insanlık için çok tehlikeli muzır varlıklar haline gelmişlerdi ama şu anda ortada görünenler onlar değiller.

Resimlerde görülen bu iki şey, aslında biyonik robotlar…

Bizden on binlerce sene ileri bilim ve teknoloji seviyesine ulaşmış başka bir insan türünün, bizim insanlarımız suretinde imal ettiği biyonik robotlar bunlar. Ana hatlarda kemikten ziyade metal ve kemiksi yapıda karışık kimyevi maddeler var. Dış kısımda bildiğimiz gerçek insan derisi, dokusu, saçı, kılı var ve bunlar iç sistemden besleniyorlar. Yiyip içtiklerini enerjiye çeviriyorlar, yapay zeka ile desteklenmişler, arıza ihtimalleri çok düşük. İçeride bir boşlukta da üç yumruğumuz büyüklüğünde küçük yeşiller var.

Bunlar o bildiğimiz ve bazılarının reptilian dediği uzun boylu yeşillere çalışıyorlar. Evet, Almanya’dan Alman milletine ve dünyaya yayılan aşılarda da tıpkı Çin aşılarında olduğu gibi yeşillerin parmağı var. Kimsenin aşılara, tıbba, bilime karşı olduğu yok ama bu aşı dedikleri şeyler insanlığı tehdit eden şeyler.

“Pekiyi, Alman devleti bunların farkında değil mi?” şeklinde soracak ve geçmişten itibaren yayınlarımı takip edememiş yeni takipçi kişiler olabilir.

Almanya zaten uzaylılar tarafından yönetilen ülkelerden biri… Merkel görünümlü biyonik robotun içinde şu anda üç yumruğumuz büyüklüğündeki yeşillerden biri var, o bildiğimiz yeşillere çalışıyor ve Almanya’yı da Çin gibi yeşiller elinde oynatıyor.

Son zamanlarda Almanya’nın ufak ufak Çin’e yanaşmasının ve Merkel’in Çin’in menfaatine olan hamleler yapmasının sebebi de bu… Alman halkı bir an önce başlarındaki bu biyonikleri indirmezse, Türk halkından da beter bir hale gelecek. Buna hiç şüphe yok. Çünkü oyunlar çok büyük.

Mehmet Fahri Sertkaya

Bir Yorum Yazın