“Hepsi beraber büyük kaybedecekler.”

Akademi Dergisi takipçisi: – S.a.
Hocam bugün rüyamda sanki iş kazası videoları izliyormuşum gibi faklı farklı kişilerin farklı farklı yerlerde değişik çarpılmalarını gördüm yani kimi elektrik panosuna dokununca kimi elektrik direğine dokununca kimi makineye dokununca çarpılma ölmelerini gördüm. Hatta bir tanesi elektrik direğine dokununca ah yanağım diyerek çarpılıp öldü. İsteseydim rüyayı devam ettirirdim gibime geliyordu ama uyanmak istedim ve uyandım

Bu rüya ne demek oluyor

Her gece mümkün oldukça okuma yapıyorum

Mehmet Fahri Sertkaya:

= vas

okumalarına devam et

okurken ve dinlerken sinyal yaymaya da devam et

uyumadan önce, uykuda da okumaya ve sinyal göndermeye niyetlen

Ankara hükumetinin ve onu arkalayan bütün Türk/İslam düşmanı çevrelerin ve ülkelerin planları bozulacak, kaybedecekler. Hepsi beraber büyük kaybedecekler.

“Rüyada elektrik çarpması, hayırlara ve iyi şeylere delalet etmez. Rüya sahibinin hayatının bir süre karmakarışık ve alt üst olacağı anlamına gelir. Rüya sahibi öylesine zor bir durumun içine düşecektir ki bir süre köşe bucak saklanarak ve göçebe olarak yaşamak zorunda kalacaktır. Rüyada elektrik çarpması tüm düzenin alt üst olması ve planların da bozulmasına tabir edilir. Gece yarılarına kadar can hıraş çalışılıp tasarlanan projelerin bu karışıklık ve düzensizlik içinde hükmünü kaybedeceğine ve verilen emeğin boşa gideceğine yorulur. Rüyada elektrik çarpması mutluluğun, sağlığın, keyfin ve ağız tadının bozulması anlamına gelir.”

“Rüyada yanak görmek, rüyayı gören kişinin, başına gelecek kötü olaylardan ötürü hiç istemediği durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararları ortadan kaldırmak için uğraşırken kendisini yıpratacağına, bu yüzden çok kötü bir şekilde rahatsızlanacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına ve bir daha düzeltmeyeceği kadar zor durumlarla karşılaşacağına delalet eder.”

Bir Yorum Yazın