Genelkurmay eski başkanlarından Necdet Özel bir gizli Ermenidir.

Genel Kurmay eski başkanlarından Necdet Özel bir gizli Ermenidir.

Bu güne kadar hep içinde bulunduğu gizli Ermeni çetesi (içimizdeki Ermenistan) sayesinde yükseltildi ve mühim makamlara/rütbelere getirildi.

Hep içimizdeki Ermenistan’a hizmet etti ve halen de ediyor. Bağlantıları hep gizli Ermeni ve kara paracı vatan haini kişilerle…

Buna rağmen, daha sonra adı FETÖ’ye çıkan ve gizli Ermenilerle gizli Yahudilerin bir ihanet projesi olan teşkilatla/cemaatle de çok yol aldı. Türkiye’deki en gerçek ve en önde gelen FETÖ’cülerden biri de Necdet Özel’dir. Halen de aktif bir FETÖ’cü liderdir. FETÖ’ye halen hizmet etmektedir.

Bunlar, nesiller boyunca zaten bizlerin arasında Türk ve Müslüman ya da Kürt ve Müslüman rolü oynayarak gelmiş aileler, aşiretlerdir ki Türkiye’deki türlü ihanetlerin ve acımasız kara para işlerinin hep içindeydiler, içindeler. FETÖ’cü takıldıkları zamanda da bu ihanetlerini ve kara para işlerini hiç terk etmediler.

Uzun uzun daha önce detayları ile anlattığım bazı dengeler/gerçekler biliniyor ki Türkiye’de özellikle son dönemde içimizdeki Ermenistan ile içimizdeki İsrail’in arası iyice açıldı. Gizli Ermeni çetesi, gizli Yahudilere çok bilendi. Bu gizli Ermenilerin arasından zayıf düşenler, zarara uğrayanlar, intikam almak isteyenler ama alamayanlar çok oldu.

İşte bunlardan biri de Necdet Özel oldu. Son yıllarda Ankebut Operasyonu başlayınca Ankebut Ağına yani Yahudilere çok büyük darbeler vurmak isteyenlerden biri olarak o da rolünü oynamaya ve iyice Müslüman ve vatansever görünmeye başladı.

Aslında hedefi öncelikle intikam almaktı. Sonra biraz zaman alsa da eski güçlerine kavuşmak, kara para işlerini ve kaybettikleri önemli makamları/rütbeleri geri almaktı. Bu nedenle pek çok vatansever kişi ile paslaştı ve paslaşıyor. Bu vatanseverlerin büyük çoğunluğu Necdet’in gerçek yüzünü, gerçek hedeflerini ve bağlantılarını hala bilmiyorlar. Nasıl oyunlar oynadığını, nasıl bir oyuncu olduğunu hala bilmiyorlar.

Necdet, Ankebut Operasyonu başladıktan bu güne kadar, vatansever operasyonları gibi gösterdiği bazı operasyonlar yaptırdı. Ankebut Ağının uyuşturucularına, silahlarına, paralarına çöktü. Adımı da sık sık kullanmaktan ve operasyonları bana yüklemekten çekinmedi. İsmimi kullandığı için taraflar onun/operasyonların üzerine gidemedi. O mallar nakite çevrildi ve Necdet ve şürekası Karun misali vurgun vurdu. Hala da bu şekilde devam edebileceklerini zan ediyorlar. Ayrıca Necdet sürekli olarak başka devletlere, gizli servislere Türkiye’ye dair istihbaratlar da satıyor. Necdet, benzerleri gibi aslında sadece paraya tapıyor.

Şu Necdet ile teması olan bütün gerçek/samimi vatanseverler, öncelikle kendilerini emniyete alıp sonra aralarındaki çürükleri temizleyerek, en kısa sürede yeniden teşkilatlanmalılar. Bu süreçte ben kendilerine fayda sağlayacak hamleler de yapacağım.

Dikkat edilsin Necdet, Doğu Perinçek’le ve Ruslarlar paslaşacak.

Mehmet Fahri Serkaya

Bir Yorum Yazın