Bizim sabrımızı zorlamasınlar

Türkiye’deki Ermeniler, şu anda bile çok perişan haldeler. Sürekli olarak Avrupa devletlerine haberler gönderiyorlar. “Yeter artık. Biz de burada çok sıkıntı çekiyoruz. Şu sorunları bir şekilde çözün. Ya anlaşın ya yenin, bir şeyler yapın. Biz burada sizin için her şeyi yapıyoruz. Bizi koruyun.” diyorlar.

Aslında iyi günlerini yaşıyorlar. Bu küstahlıklar, bu ihanetler, bu damarımıza basmalar, bizim devletimizde bize ayar çekmeye kalkmalar bu şekilde devam ettirilsin de bakalım daha başlarına neler neler geliyor. ABD mi, Avrupa mı, Çin mi, Rusya mı onları koruyabiliyor.

İşte şuraya yazıyorum. Bir anda on binlerce gizli Ermeni’yi toplayıp idam etmeye, milyonlarcasını zorunlu tehcir (sürgün) etmeye, zaten ihanetlerle, dolandırıcılıklarla ve kara paralarla elde ettikleri menkul ve gayr-i menkul varlıklarını hazineye geçirmeye hukuki zemin var.

Evet, Türklerin buna hakkı var. Buna bile o ABD ya da AB ya da başkaları mani olamazlar. Bizim sabrımızı taşırmasınlar. Bütün taraflar, atacakları adımların önünü sonunu hesap etsinler.

Mehmet Fahri Sertkaya – http://www.mfs.tv

Bir Yorum Yazın