Neye yaradı…

Şu devletin imkanlarıyla yaptığı masrafa yazık. Millet aç, biilaç iken, gitse de gitmese de sonucu hiç değiştirmeyecek bir Ukrayna ziyaretine gitti. Bütün dünya az önce izledi ki orada da bir dik duruş sergileyemedi.

Ticaret hacmiymiş, dostlukmuş, kardeşlikmiş… Bütün cihan artık biliyor ki Ukrayna ile yapılan alış veriş, fuhuş, uyuşturucu, insan, organ, çocuk, bebek alış verişi… Türlü türlü kara para işleri…

Bütün dünya şunu da iyice öğrenecek, anlayacak ki biyonik robot Tayyip’in içinde İngiltere merkezli grilere çalışan bir üç yumruk gri var, biyonik robot Zelensky’nin içinde de İngiltere merkezli grilere çalışan bir üç yumruk gri var. Bunların eşleri de aynı grilerden… Grilerin, yeşiller karşısındaki birlik olma, dayanışma çabasını/mücadelesini “Türkiye ile Ukrayna dostluğu hatta kardeşliği” olarak yutturmaya çalışmak beyhude bir çabadır. Dünya üzerinde uzaylı insan türlerinin biyonik robotlarla artık dünya siyasetine, askeri ve mali dengelerine yön verebildiği devir bitmiştir. İşte korona oyunlarında onlarca ülkenin peş peşe geri adımlar atmaya başlaması bile bunun tezahürüdür. Bitti… Herkes kabullenmeli ki o devir bitti.

Ayrıca, Ukrayna bizim dostumuz da kardeşimiz de değildir. Müttefikimiz de değildir. Ukrayna halkı ile de kardeş ve dost değiliz. Allah korusun, o derece ahlakı, namusu, adaleti hatta insanlığı terk etmiş ve helak olası bir toplumla biz dost da kardeş de olamayız. İçinde gri bulunan biyonik robot Tayyip de bu gerçekleri, bu dengeleri değiştiremez. Onu sahada oynatan uzaylı ya da dünyalı amirleri de bu gerçekleri ve dengeleri değiştiremez.

Ukrayna’da hala insan kalmış kim varsa, orayı terk etmeli. Bunu ikinci kere söyledim, üçüncü kere söyleme ihtimalim çok düşük. Ukrayna bitmiştir…

Devletimizin gayr-i meşru, sahte diplomalı, kara paracı, vatan haini cumhurbaşkanının, “Çin ziyaretinden sonra Putin Türkiye’ye gelecek” demesinin sonrasında resmen yalanlanmış olması da tahammül edilesi bir şey değildir. Yıllar önce, “İran’la ortak terör operasyonu yaptık” diye yalanlar atan Suçişleri Bakanı Solomon Soysuz’u da İran hemen ve resmen yalanlamıştı. Hala o makamda tutuluyor.

İhaneti, rezaleti, hayasızlığı, kara paracılığı, zulmü, hukuk tanımazlığı, şimdi bir de biyonik robotluğu bilinen bir tipin hala bu devletin başında durması mümkün değildir. Türkiye, Ukrayna’yı bir yana bırakıp kendini bir an evvel kurtarma mücadelesi vermelidir.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

..

Bir Yorum Yazın