Ben arada değilim

Türkiye içindeki gizli Ermeni, gizli Rum, gizli Hristiyan teşkilatlarla husumeti ya da husumet seviyesinde olmasa da sert bir siyasi/maddi mücadelesi olanlar arasında, nedense beni kendilerine engel görenler var. Ben varım diye, yapacak olduğu hamleleri yapmayanlar var.

Yanlış değerlendirmeler yapmışlar. Benim, söz konusu çevrelerle ve onların en bilinen teşkilatlarından biri olan CHPKK ile ya da HDPKK ile hiçbir münasebetim, anlaşmam, sözleşmem yok ve olamaz.

Benim planlarımda, şu anda ya da yakın gelecekte bunlara yer yok. Bunlarla, Türkiye’deki ya da dünyadaki hiçbir tarafın yol almasına da imkan yok. Son derece basit, liyakatsiz, vasıfsız, ilimsiz, ahlaksız, namussuz, kuralsız, kavgacı, gürültücü, korkak, kendi aralarında bile birlik olamayan, gözlerinin önünü bile göremeyen kişiler bunlar. Akademi Dergisinden beslenerek son yıllarda birkaç dikkat çekici çıkışlar sergilemiş olmaları kimseyi aldatmasın. Akademi Dergisi bunların damarlarında adeta kan olmuş akıyor ama bunları şekle sokmakta yeterli olmuyor. Çünkü bünyeleri türlü yetersizliklere, tembelliklere, nefsi hallere alışmış ve Akademi Dergisi tarzında bir duruşu hayranlıkla takip etseler de bünye olarak ret ediyorlar.

İnsan, ahmak dosttansa akıllı düşmanı tercih eder. Bunlarla husumeti ya da bir şekilde bir kavgası olanlar, beni araya katmasınlar. Hiç ilgilenmiyorum. Önceden de ilgilenmiyordum, şimdi zaruri müdahaleler yapıp çoğu meseleye hiç karışmadığım şu süreçte ise hiç ilgilenmiyorum.

Dünya üzerindeki çok sayıda tarafa, güç unsuruna da tavsiyem, bunlarla hiç kimse boş yere vakit kaybetmesin. Bizi de boşa uğraştırmasın. Tıkır tıkır işleyen bir devlet sistemiyle Türkiye’nin idaresi bunlara teslim edilse bile, kısa sürede her şeyi bozar, berbat eder bunlar. Bunlara bir marketler zinciri ya da bir büyük çiftlik ya da fabrika bile emanet edilmez. Onları bile idare edemezler.

Mehmet Fahri Sertkaya

Bir Yorum Yazın