Yakarım

Söylemiştim…

“Rusya-Ukrayna arasındaki danışıklı savaş beni iyice geriyor, artık sona ermeli. Sodom ve Gomore halklarını sapıklıkta geçmiş olan Ukrayna halkının canı cehenneme ama bu danışıklı savaş sebebiyle sadece Ukrayna’da değil, her yerde çok sayıda çocuğun ve masumun canları yanıyor.” demiştim.

Evet, yine baştan söylemiştim… Yine dinlemediler. İki taraf da bilsin ki bu güne kadar yapabildiklerim, bundan sonra yapabileceklerimin teminatıdır. O savaş Ukrayna’nın mağlubiyeti ile derhal bitecek ya da ben bitireceğim. Bunu yaparken de sadece Rusya ile Ukrayna’yı değil, dünyanın hem doğusunu hem de batısını iyice çökerteceğim.

Hiçbir kara paracı diktatör, kendi ülkesinde bile emniyet içinde değil. Bir gece sarayında alevler içinde kalabilir. Ordusundaki asker ve subayların yarısı bir gecenin sabahına sağ çıkmayabilir. Askeri araçların on binlercesi bir gün içinde kullanılamaz hale gelebilir. Uyduları, radarları, füze sistemleri, denizaltıları, uçak gemileri, her şeyleri bozulabilir. Ülkesindeki her noktada her an her şey yaşanabilir.

Bu dünyada bebek, çocuk, genç, yetişkin insanları ve insan organlarını kaçıran herkesi, ayrıca İblis’e insan ya da hayvan kurban eden herkesi atomlarına ayıracağım. Bu maksatla, danışıklı dövüştükleri savaşları çıkartanları o savaşların ateşlerinde de yakacağım.

Yakarım bu dünyanın her yerini insanlığa, masumlara, çocuklara bu zulüm ve katliam devam ettikçe ve beni hiçkimse durduramaz. Son 24 saat içinde bile on binlerce masum insan söz konusu ayinlerde İblis için kurban edildi ama bana hiçbir şey olmadı ve olmayacak.

| Mfs – Ezber bozan – Akademi Dergisi

..

Bir Yorum Yazın