Kemaaal! Kemaaaalll!

“Sarılar” da seni ve çeteni kurtaramayacak Kemaaalll!

Son seferinde haddi çok çok aştın, kendine de çetene de kefenler biçtin Kemaaalll!

Neydi dünkü o paniklerin? Senin, saat 22:00 de paylaştığın o video ile İçimizdeki Ermenistan’a mesajlar verdiğini, anlamayan kaç kişi oldu Kemal? Bu günün yaşanacağını, gerilmenin bu kadar yükseleceğini dünden anladınız, panik haliyle mesajlarınızı da verdiniz ama çok geç kaldınız Kemaaaall! Bu devlete, bu millete, bu orduya karşı batı alemi tarafından kurulan acımasız tuzakların içinde en büyük hainler olarak yer aldınız Kemaaaalll! Zaten Osmanlıyı da böyle yıktınız, yıkılış sürecinde milyonlarca askerimizi düşmanlarımız önüne ihanetlerle attınız Kemaaalll!

Yıllarca önce zaten paylaşılmış ve haftalarca gündemde kalmış yolsuzluk belgelerini usulden paylaştın. Çok panikledin, çok aceleye getirdin. Mesajlarını da çok bayağı şekilde verdin, beden ve yüz ifadelerinle de aşırı derecede gergindin. Suçluları ifşa eden taraf olmaktan ziyade, suçüstü yapılmış bir tarafın mensubu gibiydin. İyice kendini ve çeteni dibe çektin Kemaaalll! Cürm-ü meşhud oldunuz Kemaall!

Nasıl da verdin öyle açıkça mesajlarını “Amacım skandallara dikkat çekmek değil bunları sağır sultanda duydu.” diyerek ve asıl maksadını da fark ettirerek… Devleti komaya biz mi soktuk? Hainlikleri, İhanetleri, teröristleri önlemek için ayağa kalktık, milletimizi ve ordumuzu korumaya kalktık, suçlu biz mi çıktık Kemal? Devlet gücünü elimize almaya kalktık, yüz yıldan fazladır ihanetlerle elinizde olan devletimizin gücü ikiye bölündü, çift başlılığa biz mi sebep olduk Kemaaaallll? Komaya sokan taraf, düzeltmeye çalışan biz mi? Yüz yıldan fazladır devletimizin gücünü Türk ve İslam düşmanlığına, kara paracılığa, namussuzluğa, asimilasyon politikalarına, sömürmelere, katliamlara, teröristliklere, batı ülkelerinin menfaatlerine alet eden siz misiniz Kemal?

Terörist Kemal… Ataları gibi İngiltere’nin, Kraliçenin piyonu olan Kemal… Danışıklı muhalefet Kemal… Gizli Ermeni vatan haini Kemal… Kara paracı Kemaalll… Yediği kaba da pisleyen Kamaaalll! Binlerce, on binlerce Mehmetçiği hiç tereddüt etmeden, dışarıdan aldığı emirler icabı Suriye’deki teröristlerin önüne atmaya kalkan Kemal…

Bunca ihanetin, bunca teröristliğin içinde yer alıp, planları bozulunca hemen “vatansever” olmaya kalkan Kemal… “Bir ileri, iki geri” yapan Kemal…

“İşler sarpa sardı, iyice çıkmaza girdik. Sona geldik. Bu işin lamı cimi kalmadı. Bunca yıldır beraber her pisliği yaptığımız AKP artık kendini kurtarmanın derdine düştü. Her an kaçabilirler. Uçaklar hazır bekliyor. Lakin biz ortada kaldık. Kaçacak yerimiz de yok. Herkes bu hali bilsin, bundan sonra geri adımlar atın ve cezalar alacaksanız bile az cezalarla kurtulun. Şu anda size bir iyilik yapıyorum, beni doğru anlayın. Planlar şaştı. Suçlu biz çıkacağız ey sarılar/teröristler/YPG’ler./PKK’ler/Ermeniler/Hristiyanlar… Yapmak istediğim şey, sizi suçlu duruma düşmekten kurtarmak. Beni dinleyin. Acele edin, hemen kurtarın kendinizi. Çünkü AKP’nin hiç gündemlerinde yoksunuz. Sizi umursamıyorlar. Onların çok alternatifli planları var ama bizler kaldık ortada… Size planlarından bahsedeyim. Katar’a değil, ABD’ye kaçacaklar. Katar bunları elinde tutamaz, iade etmek zorunda kalır ama ABD iade etmez diye düşünüyorlar. Lakin bizlerden kimse ABD’ye de kaçmasın. Yeni gelecek mfs iktidarı sizi orada da rahat bırakmaz ve alır getirir. Vallahi çok fena yanılıyorsunuz. Boşuna yurt dışına kaçmayı denemeyin, faydası yok. Son olarak, beni dinleyin ve bu güne kadar dernekler, vakıflar üzerinden çevirdiğiniz “işleri” derhal sonlandırın. Resmi olarak hiçbir yerde vazifeniz olmasın, yapılacak operasyonların kapsamına girmeyin. İslami cemaatların derneklerine de çok sızdık, öncelikle mfs’nin cemaatinin dernekleri olmak üzere, hepsinden geri çekilin. Böylelikle masum, suçsuz görüleceksiniz. Mesajlarımı iyi anlayın, kaldırın kafalarınızı, hareketsiz kalmayın, hemen şimdi harekete geçin ve bize katılın.” mesajları verdiğini anlamayanlar, bulundukları yerleri bırakıp sokaklarda kokoreç satsınlar.

Doğru Kemal, doğru… Gidecek, kaçacak yeriniz yok Kemal… Lakin masum da değilsiniz, hiçbir haksızlığa da uğramayacaksınız. Bana yapıldığı gibi sözde yargılamalar yapılmayacak, satın alınmış ya da talimatlar verilmiş savcılar ya da hakimler karşınıza çıkartılmayacak. Türlü türlü kurumlar üzerinden organize şekilde pusular kurulmayacak, yalanlar söylenmeyecek, iftiralar atılmayacak, sahte evraklar düzenlenmeyecek Kemal! Hepiniz gerçek Türk hakimleri tarafından adaletle ve şeffafça yargılanarak asılacaksınız. Sen ve senin gibi üst kısımda olan hainler ise TBMM mahkemesinde şeffafça yargılanacaksınız da hemen bahçesinde bir yerde canlı yayınla asılacaksınız.

Şimdi birileri çıkıp da “Sahi, bir anda ne oldu da dün gün içinde yüksek bir hareketlilik gösterdiniz? Çok endişeliydiniz? AKP’lilerin yıkılacağı ve kaçacağı bir hava hakim değildi? Bir anda, basına ve medyaya açıkça yansımayan bazı şeyler mi duydunuz? Ve neden hemen gecesinde, yıllar öncesinden paylaşıldığı bilinen ve çok duyulmuş olan birkaç evrak üzerinden tuhaf mesajlar verdiniz? Bakın, dün gecede beri herkes şaşkın. Bu gün de herkesin şaşkınlığı artarak devam ederken, mfs’nin çok dikkat çekici yazısı geldi. Neler döndüğünü anlayamıyoruz, yoksa mfs, her zaman olduğu gibi doğru mu söylüyor? Bunca sene hep danışıklı mı dövüştünüz AKP ile? Bütün yolsuzlukları, zulümleri, katliamları, teröristlikleri, peşkeşleri ve saymakla bitmez kötülükleri sizinle birlikte mi yaptılar? Bu kadar adice mi oynadınız hakikaten? Gerçekten hep beraber İngiltereye mi çalışıyorsunuz? Ve dün bile bütün devleti, milleti, orduyu ateşe atacak çok büyük hainliklerin içinde miydiniz? Ve gerçekten bir anda sert kayaya mı çarptınız? Ne oluyor, neler dönüyor? Siz gerçekte kimsiniz, kimlersiniz? Biz size ne yaptık, bize bu kadar büyük kötülükleri, bu kadar uzun zamandır neden yaptınız? Bizden ne istediniz?” derse, nasıl cevaplar vereceksiniz?

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın

Kemaaal! Kemaaaalll!

“Yellows” will not save you and your gang Kemaaallll!

You went too far last time, you cut yourself and your gang shrouds Kemaaallll!

What was yesterday’s panic? How many people did not understand that you gave messages to Armenia within us with that video you shared at 22:00, Kemal? You understood from yesterday that this day will be lived, that the tension will rise this much, you gave your messages in a panic state, but you were too late Kemaaaall!
 You took part as the biggest traitors in the cruel traps set by the western world against this state, this nation, this army, Kemaaaall!
This is how you destroyed the Ottoman Empire, you threw millions of our soldiers in front of our enemies with treason in the process of collapse Kemaaalll!

You shared the corruption documents that were already shared years ago and remained on the agenda for weeks. You panicked too much, you rushed it too much. You also gave your messages in a very vulgar way, and you were extremely nervous with your body and facial expressions. Rather than being the party that exposed the criminals, you were more like a member of a red-handed party. Kemaaallll, you’ve thoroughly dragged yourself and your gang to the bottom! You have become a criminal, Kemaall!

How did you give your messages clearly, “My aim is not to draw attention to scandals, but the deaf sultan heard them too.” saying and making the real purpose of it realized… Did we put the state into a coma? We stood up to prevent betrayals, betrayals, terrorists, we tried to protect our nation and our army, are we guilty, Kemal? We tried to take the power of the state into our hands, the power of our state, which has been in your hands for more than a hundred years, was divided into two, did we cause double-headedness Kemaaaallll?

Are we the party that put him into a coma, are we the ones who are trying to fix it, are you the one who has used the power of our state for more than a century to enmity against Turks and Islam, to black money, dishonesty, assimilation policies, exploitation, massacres, terrorists, to the interests of western countries, Kemal?

Kemal the terrorist… Kemal, who, like his ancestors, was the pawn of England and the Queen… The collusive opposition Kemal… Kemal, the secret Armenian traitor… Kemaalll, the black money maker…

Kamaaalll, who also poops in whatever he eats! Kemal, without hesitation, tried to throw thousands, tens of thousands of Mehmets(Turkish soldiers) in front of the terrorists in Syria, as per the orders he received from the outside.

Kemal, who took part in all this betrayal and terrorism, immediately became a “patriot” when his plans were ruined… Kemal made “one forward, two back”…

“Things took a turn for the worse, we got into a dead end. We’re at the end. There is no slate left in this business. The AKP, which we have been doing all the dirty work together for all these years, is now in trouble to save itself. They can escape at any time. Planes are ready. But we were in the middle. We have no place to run. Everyone should know this situation, take a step back from now on, and get rid of small penalties even if you are going to get penalties. I’m doing you a favor right now, get me right. The plans were messed up. We will be guilty, O yellows/terrorists/YPGs./PKKs/Armenians/Christians… What I want to do is to save you from being guilty. Listen to me. Hurry, save yourself now. Because you are not on the agenda of the AKP. They don’t care about you. They have many alternative plans, but we are left behind… Let me tell you about their plans. They will flee to the USA, not to Qatar. They think that Qatar cannot keep them, they will have to return them, but the USA will not. However, none of us should flee to the USA. The new future MFS power will not leave you alone there, and it will bring you. By God, you are wrong. Do not try to escape abroad in vain, it is useless. Finally, listen to me and immediately end the “works” you have been doing through associations and foundations. Do not have any official duties anywhere, and do not fall under the scope of the operations to be carried out. We have also infiltrated the associations of Islamic communities a lot, back off from all of them, especially the associations of the MFS community. In this way, you will be seen as innocent and innocent. Understand my messages well, raise your heads, do not stand still, act now and join us.” Those who don’t understand your messages should leave their places and sell kokoreç(grilled sheep’s intestines) on the streets.

Right Kemal, right… You have nowhere to go, no place to run, Kemal… But you are not innocent, you will not suffer any injustice. There will be no so-called trials, no prosecutors or judges who have been bought or given orders, as was done to me. There will be no organized ambushes, no lies will be told, no slanders will be thrown, and no false documents will be drawn up, Kemal! All of you will be hanged by real Turkish judges, being tried fairly and transparently. You and the traitors like you at the top will be tried transparently in the court of the Grand National Assembly of Turkey, and you will be hanged live in a place in the garden.

Now, someone will come out and say, “Really, what happened that you showed a high activity during the day yesterday? Were you very worried? There was no atmosphere in which AKP members would collapse and flee? Did you suddenly hear some things that were not reflected in the press and media? And why did you give strange messages on the very night of a few documents that were known and widely heard that were shared years ago? Look, everyone has been baffled since last night. While everyone’s surprise continues to increase today, a very remarkable article about MFS came. We can’t understand what’s going on, or is MFS telling the truth as always? Have you always fought collisionally with the AKP all these years? Did they do all the corruption, oppression, massacres, terrorists, sacrifices, and uncountable evils with you? Did you play so mean? Are you really all working together in England? And even yesterday, were you involved in such great treachery that would set the entire state, nation, and army on fire? And did you hit hard rock out of nowhere? What’s going on, what’s going on? Who are you really, who are you? What have we done to you, why have you done us such great evil, for so long? What did you want from us?” If so, how will you respond?

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın