Ortalık yangın yeri

Neye uğradıklarını şaşırdılar. Çapları yetmiyor, anlamıyorlar ve hızıma yetişemiyorlar ki karşılık vermeleri bir yana dursun…

Soysuz bitti…
Fahrettin Koca bitti..
En az sekiz bakan bitti…
Devlet Bohçalı ve çetesi bile bitti…
Tayyip’i zaten bitirmiştik, artık taşıyamıyor ve çarpılmaktan yürüyemiyordu, biyonik robotla yerine geçildi.
Dolayısıyla AKPKK ve MHPKK de bitti…
O sözde danışmanlar da bittiler.
Her şeyleri ifşa oldu. Dünya genelinde emir aldıkları ve paslaştıkları taraflar da bunlardan farklı hallerde değiller. Onlar da hala şaşkınlar.
Kara para işleri de iyice kesildi, bu nedenle Türkiye’de de para bitti. Oradan buradan para aktarıyorlar kasaya ama onlar da bitti, onlar da yandı, gitti. Ana paraları bile alamayacaklar ki faizi bir yana dursun…
Memura maaş veremeyen, elektrik ve doğalgaz kesintilerine mani olamayan, 30 saatten fazla elektriği kesik olan Isparta’yı haber yaptırmamaya çabalayan, azıcık kar yağınca kapanan yolları açamayan, belediyelerinde de para kalmamış olan sözde bir hükumet var. Tekrara girsem, saatlerce anlatılacak rezillikler var.

Bu kadar münafıklığın, ahlaksızlığın, namussuzluğun, ihanetin, riyakarlığın, yalancılığın, fitneciliğin, hırsızlığın, soygunun, yolsuzluğun, peşkeşin, cinayetin, katliamın, hukuk tanımazlığın, zalimliğin sonu başka türlü bitemezdi. Bir anda neye uğradığını şaşırarak iktidardan indirilen ve kurşuna dizilen Çavuşesku ve çetesi bile bunların yanında ak sütten çıkmış ak kaşık kalırdı. Bunca cürmü, ahlaksızlığı baştan planladıkları halde partinin adını baştan AK Parti koyacak kadar şeytanlaşmışlardı. Zaten logosunu ve renklerini de mason/satanist tercihleriyle yaptılar.

Şu anlarda yaşanmakta olanların hepsini önceden haber verdim, ikaz ettim, nasihat ettim. Oradan sonra bile dönselerdi, ortak paydalarda buluşup aklı başında hareket etselerdi, bu gün manzara bu kadar vahim olmazdı. Lakin karşımda kibir abideleri vardı. Kendilerini gök yüzünde, bulutların üzerinde zan ediyorlardı. Şimdilik ayakları yere basıyor, gerçekle yüzleşiyorlar ama çok çok kısa süre sonra milyonlarca ayağın altında kalacaklar.

Memleket kaynıyor. Halk tahammül edemiyor. Her bir yandan isyan sesleri yükseliyor ve bastırılamıyor. Kısacık süre sonra, çok farklı görüşlerden olan kesimlerin bir arada sokaklara indiğini göreceğiz. Ortak itiraz noktaları AKPKK, MHPKK, Tayyip, Bohçalı, Soysuz, açlık, yokluk, adaletsizlik, soğuk, işsizlik olacak. Çok ama çok acımasız olacaklar. Açlığın insana neler yaptırabileceği bir kez daha görülmüş olacak. Aralarında çok sayıda AKPKK ve MHPKK taraftarları da olacak. Onlar en önden koşup lanetler edecekler şu AKPKK-MHPKK koalisyonuna…

Ve… Dahası var. Bu memleket bu hale getirilene kadar bunlarla danışıklı dövüşen sözde muhalefet partilerinin ve liderlerinin ne olduğunu, aslında kimler olduklarını, nasıl da danışıklı dövüştüklerini duydular, öğrendiler, emin oldular. Onları da Tayyip’ten ve Bohçalı’dan farklı kefeye koymayacaklar.

Göreceksiniz, öylesine büyük hadiseler yaşanacak ki Kazakistan’da yaşananlar devede kulak misali kalacak. KGAÖ ülkelerinin sözde barış güçleri Türkiye’ye gelseler, bu isyanları bastıramayacaklar. Tarih bunun sayısız misalleri ile dolu. Hakaret edilir, umursamazlar. Dinleri çalınır/yıkılır, umursamazlar. Ahlaklarını, namuslarını kaybederler, umursamazlar. Ne zaman ki aç kalırlar, işte o gün hayvani bir refleksle karşılık verirler ve son derece yıkıcı ve yırtıcı olurlar.

Açlık, kıtlık, soğuk çok fena, çok…
Bütün bunlara sebep olanların sonları çok fena, çok…
O Soysuz’un sonu çok fena, çok…

Bir de böyle bir memleket değilmişiz gibi Ukrayna meselesinde neredeyse Türkiye’yi Rusya karşısında harbe sokacaklar. Bu kadar acımasız, bu kadar gözleri kararmış, kalpleri kararmış, bu kadar şeytanlaşmış kişiler.

Bu gün de Ümraniye toplama kampını yakmışlar. Her meselede olduğu gibi boşa uğraşmışlar. Her yerden kilitlendiler, açık verdiler, suç üstüler, bittiler, tükendiler. Bu güne kadar onları başımızda tutanlar, sıkıştıkça onlara yardıma koşanlar, o İsrail, o Avrupa ülkeleri, o ABD de tükendiler, bittiler.

Bundan sonra Süpermen gerçek bir karakter olsa ve Ankebut Ağını kurtarmaya çabalasa, yanına da diğer süper kahramanların hepsini alsa, kurtaramazlar, bittiler.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın