Ne oldu?

Bunca zamandır bir netice alınamıyordu ve Berna hanım yeni kanal açmak zorunda kaldı da şimdi biz bu konuda yayın yaptıktan sonra şipşak nasıl açıldı bu kanal? Bu kadar hızlı bir şekilde ne değişti?

Buradan yazıyorum, sadece Türkiye değil, bütün dünya Youtube’un gerçek yüzünü iyice görecek. Açılan şu kanal yine sansürlenecek, hiçbir zaman hak ettiği yere ulaşamayacak. Yıllar boyunca bizim Youtube kanallarımız defalarca keyfi, hukuksuz şekilde kapatıldı. Bir an geldi “Sizi ABD’de dava ederiz. Dünyaya da rezil ederiz.” dedik de ondan sonra kapatmayıp “aşırı sansür” ayarında tutuyorlar. Üç yüzden fazla video var. Onlardan biri bile ülkeyi birkaç saatte sarsar ama senelerdir kanal da videolar da yerinde sayıyor.

Ne kadar kara paracı varsa, ne kadar vatan haini varsa, ne kadar Türk ve İslam düşmanı varsa, ne kadar satanist varsa, ne kadar gizli yahudi varsa, ne kadar gizli ermeni varsa, ne kadar terörist ve terör sevicisi varsa, ne kadar namus düşmanı varsa hepsinin arkasında duran, hepsini kollayıp zirvelere taşıyan ve orada tutan bir Youtube var. Sürekli olarak suçun ve suçlunun yanında olan, sürekli olarak asimile politikası izleyen ve “silah” gibi kullanılan bir Youtube var. Bunun milyon türlü somut delili var. Youtube gibi yine asıl sahibi CIA olan Google, Twitter, Facebook, Instagram, WhatsApp da aynı halde…

Bana göre bütün hukuk devletleri, bu platformları açıkça suçlayıp ardından erişime engellemeli. Hatta bu konuda gerekirse ülkeler hep birden ABD’ye harp bile ilan etmeli. Çünkü bu platformlar, silahlı düşman ordularından, onların işgalinden çok daha tehlikeli… Bu platformlar daha çok zarar verici ve çökertici işgal kuvvetleri… Kendini hür zan eden devletlerin iç işlerini, dış işlerini, dini meselelerini, maliyesini, mahkemelerini, kılık kıyafetlerine kadar her şeylerini yönlendiriyorlar.

https://www.youtube.com/channel/UCnz3Bg5glma3XTyNGP1zKbw

Mehmet Fahri Sertkaya

Tahran’da maddi sınıf ayrılığı

Bir Yorum Yazın