Bunların çoğunu biz düşürdük. İnsanlık dışı kara para işlerinde kullanılıyorlardı. İçlerindeki mürettebat da hep bilinçli olarak bu işte çalışan insan şeytanlarıydı. Son düşen uçağı da biz düşürdük.
Her gün dünyanın dört bir yanında uçak, gemi, denizaltı, kara aracı kazaları yaşanmasına vesile oluyoruz. Ayrıca kara para işlerinde kullanılan çok sayıda meskende ya da vasıtada yangınlar çıkmasına ve patlamalar olmasına ya da meskenlerin görünür sebep olmadan çökmesine neden oluyoruz. Böyle binalardan biri Amerika’daydı ve yıkmamızdan sonra dünyada konuşuldu ama sonra kasten üstü kapatıldı.
Bebek, çocuk, genç kız ve kadın kaçıran… Bunların ticaretini yapan… Bunları satanist ayinlere, organ mafyalarına, fuhuş mafyalarına kurban eden her kesi ve her şeyi çarpacağız. Ben bunu tekrarla ilan etmiştim ama inatla devam etmek isteyenlerin daha çok kaza(!) yaşayacakları ve hep bunların üstünü kapatmak isteyeceklerini göreceksiniz.
Mehmet Fahri Sertkaya