Fragman bitti, asıl film şimdi başlıyor

Haydi bakalım, cehennem sizi bekliyor. O kadar büyük bir yer ki on milyarlarca yıldır dolmadı, dolmuyor.

İslam dinini alet ederek İslamcılık yaptınız, müslüman gibi durmadınız, yaşamadınız…

Allah’ın ayetlerini, resulünün hadislerini alet ederek bu insan şeytanlarını memleketin başında tuttunuz…

İbnelik, zina, domuz eti bile serbest bırakıldı, umurunuzda olmadı…

Dinler arası diyalog diye diye bozuk dinleri hak din gibi gösterdiler, camilerde kilise müzikleri bile çaldılar, umurunuzda olmadı ve alkışa devam ettiniz…

Ne olduğu en başından beri belli olan FETÖ ile birlikte yediniz, içtiniz, çaldınız, çırptınız, pislediniz, bu devran böyle gidecek zan ettiniz ama öyle olmadı. Düştünüz birbirinize ama hepiniz kendisini sağlamda tutmaya oynadı. Sanki aynı yolun yolcuları değilmişsiniz gibi onları içeri tıktınız, kendiniz kahramanı oynadınız. Darbe tiyatrosu bile sergilediniz, hem de dinimizi alet ede ede, masum askerleri ve sivilleri oyuna getire getire…

17/25 Aralıkta meydana saçılan delillerin hepsinin gerçek olduğunu bildiniz, zaten sahada bu işlerin bu şekilde döndüğünü de bilirdiniz ama umurunuzda olmadı… Bu kadarına elin gayr-i müslim devletlerinde bile rastlanmadı. Oralarda bile tepkisiz kalınmadı ama siz dinimizi, değerlerimizi alet ede ede bu hırsızları, bu hainleri savunmaya devam ettiniz… Mücahit de kahraman da dediniz. Gayrettullaha dokunmadı mı zan ettiniz. Cezası hemen kesilmediyse, hiç ceza gelmeyecek mi zan ettiniz.

Suriye’de milyonlarca kişinin kanına girdiniz, yaktınız, yıktınız, onu da kahramanlıkla, değerlerimizle izaha kalktınız, anaların ahlarını aldınız, Türkiye’yi harp kaçkını mültecilerle doldunuz ama umurunuzda olmadı. Şimdi onlar sebebiyle de aç kalıyorsunuz, işsiz kalıyorsunuz, başka çare bulamadınız, bunca sene sonra geri göndermeye kalktınız. Onu da fitne fesatla, kan dökerek yapmaktasınız.

Seçtiğiniz, her şeye rağmen desteklediğiniz ve itaat ettiğiniz ve dinimizi alet ede ede şakşakladığınız şu iktidar üzerinden, o kadar çok insana o kadar çok zulüm yaptınız, yaptırdınız ki lanetler, ahlar arşa vardı ama siz yıllarca kulak tıkadınız.

Hangi birini yazayım. Geriye doğru yazılarıma bakın, on seneden fazla süredir hepsini sıcağı sıcağına yazdım. “Bu dini, dünya menfaat ve siyasetine alet edenlere Allah lanet etti. Kendinize gelin. Samimi olun. Ya doğru düzgün müslüman olun ya da bu dini alet etmeyin, başka bir şeyin davasını tutun” da dedim. “Bir müslüman bu kadar rezilliğe, adiliğe, yalana, vurguna, zulme, ahlaksızlığa tahammül edemez. Buna tahammül edebilen insan türünden sayılamaz. Bir de bunlara dinimizi alet edene Allah lanet eder. Yandım dediklerinde kurtulacak bir yer bulamazlar” da dedim. Hiç fayda etmedi…

Bir de doğruyu söyleyen, vatanı/milleti müdafaa eden, haksızlıklar karşısında dilsiz şeytan olmayan ve AKPKK’nizi desteklemeyen bizlere iftiralar attınız, karalamalar yaptınız hatta masonlar, gizli Yahudi ve Ermeniler, bir kursumuzda yeni takılan elektrik sayacı yangına sebep oldu diye bizi linç etmek, yok etmek için kampanya başlatınca onlara tabi oldunuz ya da bazılarınız sustunuz, izlediniz. Sessiz kalarak onları desteklediniz.

Biz, AKPKK projeleri üzerinden devlet idaresini ele geçirmiş olan masonları, gizli yahudileri, gizli ermenileri isim isim, cisim cisim ilan ettik, yayınladık, dönen dolapları hepinize anlattık, bu nedenle cezaevlerine defalarca konulduk, sayısız kere öldürülmek istendik, kendi devletimizin gücü bizim karşımızda devleştirildi, adalet sistemi ayarından çıkartıldı ama ezilmedik ve hep sizler gerçeği görüp yanlış yoldan dönersiniz diye bekledik, bekledik, bekledik… Sizden bir kısmı sadece izledi, umurunda bile olmadı. Bir kısmınız ise biz yok olalım diye çırpınabildi. Aynı anlarda hep beraber din, vatan, ahlak, namus, adalet diye diye nutuklar atıyordunuz.

Dünya tarihi boyunca çok kere küfür ve zulüm devirleri yaşandı. Sizler gibileri çok nadiren görüldü. Bu kadarı, sık görülen bir şey değil.

Toplu toplu gidin öte aleme ve görün şimdi, yaptığınızın karşılığı ne imiş…

İsterseniz gitmeden önce son bir defa, on yıldan fazladır size bu günleri haber verdiğim, “Mühletiniz var. Allah ihmal etmez, imhal eder, yani mühlet verir. O mühlet bitince görürsünüz” dediğim, akıbetinizi ve ahiretinizi anlattığım yazılarıma da bakabilirsiniz ama fayda vereceğini zan etmem. Lafta müslüman olup da yediği içtiği haram olan kişilersiniz. Haram yiye yiye kalbi kararıp ölen, taşlaşan ve haramileşen kişilersiniz. Size artık söz söylemek yok. Nasihat etmek yok. Size yardım etmek de yok. Gerçekten çekecektim kendimi ve teşkilatımı geriye ama yine de memlekette hala iyi insanlar var, beli bükük ihtiyarlar var, çocuklar ve bebekler var, yetimler var, namuslu dul kadınlar var, seher vakitlerinde zikredenler var ve hayvanlar, ormanlar var diye karar değiştirdim. O hayvanlar var ya, onlar bile sizden daha faziletli ve kıymetliler. Kur’an-ı Kerim’de, Hz. Allah’ın “esfel-i safilin” dediği kişiler sizlersiniz. “Belhüm adal” dediği kişiler sizlersiniz.

Biz, iyi olanlar için hala sahadayız ve yola çıktığımız ilk günkü kadar samimi ve gayretliyiz ama sizlerin canları cehenneme…

İla cehenneme zümera…

Mehmet Fahri Sertkaya

Bir Yorum Yazın