Neresinden bakılırsa bakılsın, soysuzluk…

Bunlar bir ÅŸey deÄŸil. Daha baÅŸka felaketler, sorunlar, tehditler, ihanetler üst üste gelmeye devam edecek. Belki yarın, belki yarından yakındır ki Tayyip’i ya ölü ya da diri olarak makamından alacaklar.

Bunları çoktan çalıştılar. Rusya, Çin, Biden çetesi yani bir bütün olarak YeÅŸiller (B takımı), kendileri çöküp yok olmadan önce Türkiye’yi yok etmek istiyorlar.

Büyük ihtimalle Tayyip’e dair planları gerçek olacak ve yerine resmi ya da gayr-i resmi olarak Türkiye’nin iplerini Soysuz’a verecekler.

Bu güne kadar dilimde tüy bitti. Åžu andan itibaren Tayyip’in ve Türkiye’nin başına neler geldiÄŸiyle hiç ilgilenmiyorum. Herkes müstahakını bulur. Bu milletler arası çete, süreç iÅŸlerken buldukları ilk fırsatta beni de alacakmış, iÅŸte ona çok gülüyorum.

El kadar çocuklara tecavüz eden, sonra onları kendi elleriyle öldüren, bu güne kadar kaç kiÅŸiye sıktığını/sıktırdığını bilemeyen, uyuÅŸturucu baronu, gizli Yahudi, büyücü, iki somut delille bütün milletin parçalamak isteyeceÄŸi hale düşürülebilecek bir Soysuz’un arkasında bu devletlerin durması… Bu devletlerin de teröristler, insanlık düşmanları tarafından idare edildiklerini ve ayrıca bu devletlerin ne kadar aciz hale düştüklerini gösteriyor.

Mehmet Fahri Sertkaya

Bir Yorum Yazın