Bu hainin iradesini tanımıyoruz

Ben hayatta oldukça ve benim teşkilatım var oldukça, iradesini Çin’e/Şi’ye teslim etmiş sahte diplomalı bir sözde cumhurbaşkanının bu ülkede hükmü geçmeyecektir.

Güzel ülkemizin toprakları, Çin’in işgali ve zulmü altında inleyen Doğu Türkistanlı kardeşlerimizin hürriyetlerine kavuşması için verilen her türlü mücadelenin zemini ve merkezi olacaktır.

Çin’den aldığı emirlerle, bu mukaddes hürriyet mücadelesine set olmaya kalkan zavallılar bunun bedelini en ağır şekilde ödeyecektir.

Çin’le yaptığı telefon görüşmesinde bir ton fırça yiyen, hukuki zeminde türlü ceza maddelerine göre ağır cezai müeyyide gereken sözleşmeler yapan, onlardan rüşvetler alan, görüşmenin sonunda hiç zaman kaybetmeden emirleri yerine getirmeye cüret eden ve bu minvalde açıklamalar yapan ve Türkiye’ye alenen ihanet eden bir vatan haininin istediği gibi mi olacak yoksa bu milletin istediği gibi mi olacak, bunu bütün dünya sahada yaşananlarla görecek.

Bu millet, Doğu Türkistan’ı hürriyetine kavuşturmak ve Çin’in, müttefiki Rusya’nın, Türk ve Müslüman unsurlara uyguladığı işgal ve zulüm siyasetini durdurmak için önce kendi içinde bir devrim yapmak gerekiyorsa bile bunu yapacak.

“Yapamazsınız” diyenleri hemen şimdi gerçek sahaya da bekliyoruz. Metafizik sahada zaten acınası haldeler, bir de gerçek sahada boylarının ölçüsünü “vatan aşkıyla” ve “din/namus gayretiyle” almaya çok istekliyiz.

Mehmet Fahri Sertkaya

Bir Yorum Yazın