Grilerin komutanını öldürdüm

Tayyip!

Merkel’i aradın mı? Başsağlığı diledin mi? Acısını paylaştın mı?

Dün gece bir Gri uzaylılardan yetmiş kadarının toplu metafizik saldırısına uğradım. Uykudayken bir anda güçsüz, savunmasız yakalandığımı düşündüler ve çok seçme bir ekiptiler. Ekibime haber vermeyi ve destek almayı düşünmedim bile…

Bir anda tek başıma karşılık verdim ve beyinleri, bir anda duvar kırılıp da çatlar, ayrışır gibi darbeler aldı. Beyinlerinde büyük yanıklar oluştu. Hiç bayılmadan, saniyeler içinde doğrudan öldüler ama komutan hariç. Onu hemen öldürmedim ve biraz konuştum.

“Seni de öldüreceğim şimdi.” dediğimde “Bunu nasıl yaptın” dedi. “Üzerimizde himmet var bizim” dedim ama nasıl anlasın o kafir himmeti… “Ne istiyorsun” dedi, çaresizliğini ve öleceğini anlayınca… Ben de olmayacağını bildiğim halde, gırgıra vurarak “Bana çalışın, bana itaat edin” dedim.

“Ne istiyorsun, ciddi söyle” deyince “Hepinizin bu dünyadan çekip gitmesini ve bizleri rahat bırakmasını ya da birinizi bile sağ bırakmamayı istiyorum” dedim.

Arada başka kısa konuşmalar da oldu.

“Bize çok fazla zarar verdin” dedi. “Ben kimseye zarar vermedim. Bana zarar vermeseydiniz, sizinle uğraşmazdım. Kaç adamın öldü” dedim. “20 binden fazla işe yarar adamımı kaybettim” deyince şöyle söyledim “Ben cinlere de sizlere de kaç kere söyledim. Benim ve teşkilatımın üzerine gelmeyin. Metafizik saldırı da yapmayın dedim”

Sonra “Artık ölmenin vakti geldi” dedim ve saniyeler içinde öldürücü bir metafizik darbe vurdum. Yaralı ama kurtarılamaz bir halde bıraktım ve kısa süre sonra ibret-i alem olarak, etrafına korku salarak öldü.

Bu komutan hiyerarşik sistemde aslında Merkel’in bile üzerinde ama istisnai haller var ve Merkel rolündeki Gri uzaylıya itaat ediyordu. Bu komutan, dünyadaki Grilerin en yüksek rütbeli komutanlarından biriydi ve yanındaki kurmayları da çok önemli, yüksek rütbeli kişilerdi. Bu saldırıyı yapmalarını Merkel rolündeki uzaylı istedi.

Mehmet Fahri Sertkaya

Bir Yorum Yazın