T.C Cumhurbaşkanına karşı darbe planı yapan ve planı şu ana kadar kısmen uygulatan milletler arası çetenin, Türkiye ayağında etkin olarak kullandığı hainlerden biri de Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Cui Wei’dir.
Diplomatik dokunulmazlık bir yere kadar… Bu kadar hadsizlik, bu kadar ihanet ve kasıt dokunmayı gerektirir. Derhal derdest edilmelidir.
Cui, Perinçek hainiyle Çin arasında bağlantı sağlıyor. Perinçek’in raporlarını da Çin’e Cui aktarıyor. Çin’in emirlerinin bir kısmını da Perinçek’e ve dolasıyla Perinçek’le birlikte hareket eden darbeci ihanet çetesine Cui aktarıyor. Cui, Türkiye’de bile fuhuş işlerine aracılık ediyor. İşkenceler yapıyor, cinayet emirleri veriyor. Türkiye aleyhinde faaliyet gösteren hainleri koruyor, kolluyor. Teröristleri saklıyor, koruyor. Adli makamlara nüfuz ediyor. Baskı, şantaj, tehdit, rüşvet, askeri casusluk dahil, işlemediği suç yok gibi.
Mehmet Fahri Sertkaya