7 Temmuz faciası

Sabah erken saatte o İblis’e demiştim “Bu gün tarihe geçen günlerden biri olacak” diye…

Son 24 saat içerisinde, sinyale girerek ölen dünya insanlarının sayısı en az 160 bin kişi… İçlerinde çok sayıda etkili ve yetkili kişiler de var.

Ölen uzaylı insanların sayısı yine yüz binlerce…

Cinler alemine gelince… Her yer yangın yeri. Kaç kat trilyon yok oldu, saymak hatta yaklaşık olarak tahmin etmek mümkün değil.

Bize gelince… Tek kayıp bile vermedik. Ekibimizden sık sık kontrole alınanlar, sıkıntılar yaşayanlar oldu ama yaralımız ve şehidimiz yok.

Detaylara girmiyorum, çünkü bu yayınların asıl muhatapları zaten metafizikçilerle çalışıyorlar ve yaşananları sorup öğreniyorlar.

Bir gram bile aklı kalmışlara tavsiyem odur ki,

Özelikle Suriye, Afganistan, İran, Ukrayna, Pakistan, Hindistan, Doğu Türkistan ve Vietnam meselelerinde B takımlarıyla birlikte çalışmayın.

Kısa süre sonra bu meselelerde ağırlığımızı artıracağız ve karşımızda olanlar neye uğradıklarını bile anlayamadan çok büyük kaybedecekler. Her manada, her sahada kaybedecekler.

Mehmet Fahri Sertkaya

Bir Yorum Yazın