Alihan Kuriş’in özel hayatı

Benim özel hayatıma dair hummalı bir çalışma yapan Alihan Kuriş’e ve şürekasına çok şaşırıyorum. Yapmaları icap eden şey bu değildi.

Kaç yüz farklı cepheden kaç bin düşmanım olduğunu bilmiyorum. Bana düşman tarafların isimlerini saymaya kalksak, öğlenden akşam ederiz. On seneden fazla süredir de meydandayım ve dik duruşum bir saniye bile bozulmadı. Aradıkları gibi açıklarım olsa, özü sözü bir olmayan bir kişi olsam beni on senedir on bin kere bitirirlerdi. Bu devletin ceza evlerine üç kere girdim, hiçbirinde çıkamazdım. Kaç devletin, kaç liderin, kaç gizli servisin, kaç gizli örgütün kaç işini bozduğumu da saymak, anlatmak uzun iş ama çok gayret etseler de onlar da bir açığımı bulamadılar. Çünkü yok…

Ben, göründüğüm gibi biriyim. Bu güne kadar pek çok etkili ve yetkili kişiyi belden aşağı vurarak oyundan kolayca düşürebilirdim. Buna imkanım olduğu halde vurmadım. “Bu benim tarzım değil” dedim. Geçmişte bunları anlattığım yazılar da duruyor.

Ben belden aşağı vuran biri olsaydım Alihan’ın nikahsız şekilde düşüp kalktığı çirkin kadınları kimlik bilgileri ile buradan yayınlardım. Muta nikahına benzeyen, dinen sahih olmayan acayip uygulamalar yaptığını detayları ile anlatırdım. Bunları yapmam ama bu hallere düşerken hatta kadınlar temin ederken mason bağlantılarını kullandığını detayları ile anlatmamın önünde bir mani yok.

Hocalarımızın hediyelerinin kasten verilmediği ve cemaatimizin kasten yıkılışa sürüklenmek istediği şu zamanda vurgun vurma işinde, içinde bulunduğu masonlarla nasıl paslaştığını da detayları ile anlatmamın önünde bir mani yok. Daha anlatabileceğim pek çok şeyin önünde bir mani yok.

Ne onu eline düşürmüş olan mason teşkilatı, ne herhangi bir devlet otoritesi ne de herhangi bir gizli servis benim bunları anlatmama mani olabilir. Kimse karşımda duramaz.

Neyi mi bekliyorum… Baştan söyledim, aceleye gerek yok. Tadını çıkartıyorum. İçimi soğutacağım. Ben de kardeşlerimiz de çok sabır ettik. Çok içimiz yandı, oyunlar içinde çok oyunlar kurmak zorunda kaldık. Çok oyunlar bozmak zorunda kaldık. Şimdi mühleti de bitti ve rezil rüsva olup insan içine çıkamaz hale gelmesini, müstahakını bulmasını, bağlantılı olduğu bütün kişilerin ve teşkilatların da rezil rüsva olmasını ve Müslümanların gözlerini açmasını istiyoruz.Bu vesileyle tek seferde toptan temizlik yapacağız ve gerçekten çok sert bir temizlik yapacağız. Bunda acele etmeyeceğiz. Şu anda cemaatimiz çoktan kaynamaya başladı, kendisinin beni ya da gerçekten Süleymanlı cemaati mensubu olan müslümanları muhatap alarak açıklamalar yapmasını, savunma hakkını kullanmasını, hiç değilse hukuk yoluna gitmesini bekliyorum. Susmasın, kendini müdafaa etsin, tartışma çıksın, sonra deliller ve şahitler konuşsun istiyorum. Çok dikkat çekici şekilde geri duruyor ve susuyor. Sükut ikrardan geliyor. İstesem onu iki dakikada indirebileceğimi biliyor. Küstah, sefil, müflis varlık, beni de kendi gibi zan ediyor da kendinde olan bin türlü rezilliği bende arıyor, aratıyor. Bu kadarı müslüman kalmış birinin yapabileceği bir şey de değil.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

..

..

“Alihan Kuriş’in özel hayatı” üzerine 2 yorum

Bir Yorum Yazın