Bazı yatırımcılar şu kuzey batı hattalar

Dere, kesintisiz gelir demek
Yol, devam eden süreç, hedefe doğru ilerlemek demek
Mekanım, burada İstanbul hükumetini, yapacağımız devasa projeleri, iş fırsatlarını temsil ediyor

“Rüyada Kara Bulutlar Görmek
Rüyayı gören kişinin, aile hayatını ve iş hayatını tamamen engelleyen kötü ve saçma kişilerin varlığına, yakın bir zaman içinde bu kişilerden kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine ve çok büyük bazı projelerin gerçekleştirilmesi ile çok büyük kazanç elde edileceğine alamet eder.”

Buna göre, kara bulutlar da projeleri ve yatırımcıları temsil ediyor. Rüya, birkaç gün sonrasında paylaştığım deniz doldurmalı proje yayınlarının nelere sebep olacağını, yayınlar yapılmadan ve ben de yapacağımı bilmeden önce, önden haber vermiş.

Rüyada genç kızlar görmek, hevesle başlanan, kişiye mutluluk ve özgüven aşılayan işler sayesinde mutluluğu yakalamak anlamındadır. Her türlü vesveseden, hayal kırıklığından ve kederden kurtulmak, özellikle manevi anlamda yüklerden arınmış şekilde yola devam etmek demektir. Girilecek yeni ve eğlenceli bir ortamda kurulacak arkadaşlıkların kişinin ruh hali üstünde olumlu etkilerde bulunacağına, iş yaşantısındaki yoğunluğun etkilerini bu kimselerle görüşerek atan rüya sahibinin etrafına da neşe saçacağına tabir edilir. Özel hayatta motivasyonun yeterli şekilde sağlanmasıyla beraber kişinin iktidarının da artacağını, başkaları üzerinde bıraktığı izlenimin olumlu olacağını ifade ederken, her açıdan özgür hissedilen bu dönemde girişilen işlerden en iyi neticeleri almayı da işaret eder.

Rüyada Genç Kızlarla Konuşmak

Tanımadığı genç kızlarla konuşan kişiler iş değişikliği yaparlar ve bugüne kadar sergiledikleri çekingen tutumu üzerlerinden atarak, tüm meziyetlerini ortaya koyacakları fırsatlar elde ederler. Girilen her ortamda sevilmek ve saygı görmek manasına gelen rüya, ilgi duyulan tüm alanlarda gelişme kaydedileceğini, geleceğe atılan adımlarda verilen doğru kararların büyük paralar kazanmaya da neden olacağını bildirir. Tanıdığı genç kızlarla konuşan kişiler kendilerine fikir danışılan, akılcı ve mantıklı davranışları ile takdir toplayan, beğenilen, kısmetli kimseler olurlar.

Bir kez daha anlaşılmış oldu ki afet rüyaları görmek, her zaman gerçek hayatta da afet olacağını haber vermiyor.

Rüyada havuz görmek eli açık, geniş gönüllü, yardım sever ve yüce duygulara sahip olan bir kimse demektir. Rüyasında havuz gören kişi bu yüce gönüllü kişinin desteğini alacaktır. Havuzun içinde temiz su olması çok iyidir, bu rüya sahibinin şansının ve kısmetinin açık olduğuna, hep ileri gideceğine ve başarılı işler yapacağına delalet eder. Ve kişinin sıkıntılarından, yaşadığı üzüntü ve zorluklardan tamamen kurtulacağı anlamına gelir. Eğer bir kimse havuzdan dini bir vecibeyi yerine getirdiğini görürse tüm dertlerinden kurtulacaktır. Bazı rüya tabirlerinde havuz kadını simgeler. Eğer havuz doluysa hem hoş hem de aklı başında bir kadına delalet eder. Dolu bir havuzdan su içtiğini gören kişinin de bu özelliklerde bir hanımla izdivaç yapacağı yorumu yapılır.

Bütün bunlardan anlaşılan o ki son paylaştığım projelerle yakından alakadar olup içinde bulunacak bazı yatırımcılar şu kuzey batı hattalar.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın