Ben buradayım. Bu işin sonunu siz de göreceksiniz.

1-)Ben buradayım. Bu işin sonunu siz de göreceksiniz, bütün dünya insanlığı da görecek, derileri yeşil olanlar da gri olanlar da diğer renklerde olanlar da görecek.

Ben de mfs isem “Dur, dur, yeter” diye topluca yalvardığınız yere kadar giderim orada da gözünüzün yaşına bakmaz hepinizi ezer geçerim.

Haydi bakalım, işte saha…

2-)

Türkiye’de, Suriye’de ve Irak’ta tek bir Amerikan üssü kalmayacak ve tek bir Amerikan askeri dahi bulunamayacak.

İnanamıyor musunuz? Çok yakın geleceği öngörebiliyorum. İzleyin, bakın neler olacak. Pek çok Amerikan askeri ve subayı başka devletlerin imkanlarına sığınarak Amerika’ya gönderilecek. Amerika o kadar aciz, çaresiz, sefil hale düşecek.

Lakin yüksek sayıda Amerikan askeri ve subayı da soykırım, katliam, insan ticareti, organ ticareti, sübyancılık, işkence, terör ve savaş suçları kapsamında yargılanıp idam edilecek.

Sadece Irak, Suriye ve Afganistan’da Amerikalıların yaptığı soykırım ve katliam suçları bile zaten dünyanın çok iyi bildiği ve inanmak bile istemediği acı bir gerçek ve çok yakında bunlar milletler arası mahkemelerin yargılama konuları olacak.

O zaman görülecek soykırım yapan, katliam yapan kim…

3-)

Biden veya başka biri diye ayırt etmiyoruz. Bunların iç gruplaşmaları, her bir tarafın ayrı telden çalması yeterince canımızı sıktı. Bundan sonra muhatabımız Amerika Birleşik Devletleri’dir. Türkiye, Türkiye’deki gerçek iktidar bundan sonra Çin’den bile önce ABD’nin yok oluşunu sağlayacak bir siyaset izleyecektir.

Üflesek yıkılacak hale gelmiş bir ABD var. Zaten yeşiller de hatta bir grup griler de bunu, ABD’nin parçalanıp yıkılmasını istiyorlar. Biz bunun en kısa zamanda gerçekleşmesini sağlayacağız. Lakin… Bunu yeşillerin ve grilerin menfaatine olacak şekilde sağlamayacağız. Dünya, siyaseti, stratejiyi, mücadele azmini, harp taktiklerini, kahramanlığı tarihte çok zaman Türklerden öğrendi ve şu zamanda da öğreniyor, öğrenecek.

Tarih de göstermiştir ki Türkler için her zaman dahiyane çıkışlar, vuruşlar yapmak, herkesi şaşırtmak imkanı vardır.

4-)

Şu andan itibaren Türkiye devleti sınırları içindeki Amerikan askerlerinin ve subaylarının ve diplomatlarının ve onlarla bağlantılı, onlara çalışan bütün kara paracıların ve casusların başlarına gelebilecek herhangi bir sıkıntıdan ben sorumlu değilim. Sahada kontrolün sağlanamayacağından eminim. Bu iş benim uhdemden çıktı.

Türkler tarihinde bu kadar küstahça, bu kadar damara basan, bu kadar kışkırtmaya dönük, bu kadar hadsizce bir karşılığı çok fazla görmediler. Gördüklerinde de tarihe geçen karşılıklar verdiler.

Burası Kostantinapolis mi yoksa İstanbul mu yaşanacak ve görülecek.

5-)Şu andan itibaren Türkiye ile ABD ilan edilmemiş, resmiyete dökülmemiş bir “soğuk” savaş halindedir

6-)Her sahada çok kısa süre içinde büyük bir şiddete ulaşacak olan bu savaş, dünyadaki bütün tarafları, bütün ülkeleri, liderleri, milletleri ve dengeleri ilgilendirecek, içine çekecektir. Bu savaşta tarafsız kalabilen hiç bir taraf olamayacaktır.

7-)

Her zaman olduğu gibi şu hususu da büyük bir ciddiyetle ifade ediyorum:

Bu çatışmalarda zarar gören taraf olmak istemeyenler dünyanın her yerinde ama özellikle Türkiye, Suriye, Irak, Karadeniz, Akdeniz ve Ege’de ABD’nin askeri ve diplomatik/resmi varlıklarından/kurumlarından uzak durmalıdır.

Bundan sonra özellikle bu saydığım yerlerdeki ABD’ye ait resmi/askeri her mekan, her araç, her tesis, her cihaz büyük tehlike arz edecektir.

Askerlerinizi, diplomatlarınızı ve değer verdiğiniz her kim varsa hepsini ABD’ye ait bu gibi yerlerden, bu gibi araçlardan uzak tutun.

ABD ordusu, donanması, hava kuvvetleri ile ortak faaliyet gösteren bütün ülkelerin, kendilerine ait askerlerini ve diğer yetkililerini bir an önce Amerikalılardan ayırmasını, özellikle Amerikan denizaltılarında, gemilerinde, uçaklarında ve üslerinde bulundurmamalarını tavsiye ederim.

NATO kapsamında bile ABD’lilerle yakın faaliyetlerde hatta tatbikatlarda bulunmak bile hiç akıllıca olmayacaktır.

Mehmet Fahri Sertkaya

Bir Yorum Yazın