İngiliz piyonu Ermeniler…

Hain, terörist, piyon, topluca başları ezilesi Ermeniler…

Gizli Ermeniler geniş çaplı planlar yapıyorlar. İlk fırsatta gerçekleştirmek istedikleri planlarının merkezi kısmında, gizli Ermeni Kemal Kılıçdaryan’a güya su-i kast yapmak var. Kendileri yapacaklar, kurtulacak, sonra meydana çıkıp avazı çıktığı kadar bağıracak. Peşi sıra Türkiye’deki gizli Ermeni çetelerinden olup da önde gelen hatta devletin belli başlı makamlarında olan birkaç kişiye de su-i kastlar yapılacak. Bir anda ülke gerilecek.

Türkiye’deki gizli Ermeni çetelerinin mensupları otobüslerle Ankara’ya ve diğer büyük şehirlere taşınacaklar. PKK, HDPKK ve gizli Ermenilerin güdümündeki diğer terör teşkilatları da üzerlerine düşenleri yapacaklar. Gizli Ermenilerin kontrolündeki tarikatlar, dernekler, vakıflar, basın ve medya kuruluşları hatta sosyal medyada kalabalık takipçi kitlesi olan hesaplar aynı anlarda aynı planları uygulayacaklar. En kısa sürede sokakları, caddeleri anarşiyle dolduracaklar. Üstelik bu yaptıklarının hak, hukuk, adalet, barış, devlet, millet, kardeşlik, eşitlik v.b kelimelerle süsleyerek meşru ve zaruri bir hareket olarak göstermek isteyecekler.

Türkiye’de gizli Ermenilerin halleri son zamanlarda iyice perişan. En son şanslarını denediler. Türkiye içinde ve dışında çok kapıyı çaldılar. Hem siyasi sahada hem de iş dünyasında aradıkları desteği bulamadılar. Üstelik İstanbul’un Türkiye’deki gizli Ermeni çetelerine dair dünyaya toptan çektiği restten sonra, neye uğradıklarını da şaşırdılar. Çok yakın gelecekte topluca perişan olacaklarına eminler. Siyaset, ticaret, basın, medya, adalet sistemi, ordu, kara para işleri derken, her sahada hızla dibi görmekteler. Son çare olarak böyle acayip işler çevirmelerini beklemek mantıklı olurdu ve bir asırdan fazladır bunlar zaten terörden, kandan beslenen vampirlere dönüştürüldüler.

Aslında oyunun içinde başka oyunlar da var. Ermeniler de piyon olarak İngiltere tarafından kullanılıyorlar. Oyun, Londra’nın oyunu… En öncelikli hedef de benim… Bir şekilde benim yolum kesilmeli. En öncelikli olarak İran, Irak tarafına gidişimin önüne aşılmaz setler çekilmeli. Londra bu planı en çok da kısa süre sonra diz çökecek ve tamaman Türkiye toprağı olacak İran’ı koruyabilmek, daha fazla süre elinde tutabilmek için yaptı. “TSK kimyasal silah kullandı” iddiaları arkasından yapılmak istenen şey de aynı şey… Ermenilerin ülkeyi karıştırması, Türkiye’nin hızının kesilmesi, İstanbul’un hükümsüz hale getirilmesi hatta mümkün oluyorsa yok edilmesi…

Anlatılacak çok yanı var ama anlamak isteyene bu kadarı da yeter. Dünden beri benim de içimde çok yüksek sayıda kişiyi cehennemine gönderme arzusu oluştu. Madem ki cehenneme döndürülmüş bu dünya ve madem ki ateşleri söndürmek isteyişime böyle karşılık veriliyor. O halde ben o ateşleri harlarım ama içine bu defa söz konusu Ermeni çetelerini atarım.

Vakti gelmiş, şu insan şeytanlarının üzerlerinden geçeceğiz. Ben sahayı gerektiği gibi yönlendireceğim.

| Mfs – Ezber bozan – Akademi Dergisi

“İngiliz piyonu Ermeniler…” üzerine bir yorum

Bir Yorum Yazın