Nasıl çıkacaksınız bu krizin içinden?

Ne oldu? Tarafların arasına sızınca, danışıklı dövüşünce, her istediğinizi her zaman yapamıyormuşsunuz. Danışıklı dövüşleriniz alasıyla bozulabiliyormuş. Danışıklı dövüştürdüğünüz sözde birbirine düşman taraflar/adamlar, işte bu kadar büyük yüklerin altında kalıp eziliyorlarmış.

Bir bakın dünyanın siyasetine, dengelerine… Her yerde mfs imzası var, mfs planları var, mfs müdahaleleri var ve sizde ne var?

Nasıl çıkacaksınız bu krizin içinden?

Henüz kripto kimlikli adamlarınızı ya da biyonik robotlarınızı somut şekilde ifşa etmedim, somut deliller bile paylaşmadım ama şu halinize, şu panikinize bir bakın. Hani sizin davanız, hani sizin yolunuz, bu kadarlık mıydı? Bu kadar boş, bu kadar yalan ve bu kadar şeytani davalar peşinde koştuğunuzu sanki bilmiyordunuz. Sanki bu gün anladınız. Hepinizin de hayatı yalan. Birbirinize bile her dakika rol yapan, aldığı her nefes bile nefsani ve şeytani işlere sarf edilen insan suretli acayip bir mahluk türüsünüz.

Dilerim Allah’tan, ırkları ne olursa olsun hatta hiç farketmez, başka dünyaların insanlarından olsun, aranızda bulunup da henüz insanlıktan çıkmamış olanlardan şu yazdıklarıma denk gelenler, nefislerine yenilmezler ve doğru yola girerler. Yoksa çoğunuz için sözün tesiri, ispatın ve hakikatın tesiri kalmamış.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın