Batı dünyasının maskesi indirilmeli

Batı dünyası, hayvan hakları hususunda da çifte standartlı ve art niyetli

Batı dünyasında öylesine sinsice ve gizlice İslam düşmanlığı yapılıyor ki Müslümanlar helal ete ulaşamasınlar ve helal et yiyemesinler diye türlü maniler çıkartılıyor. Bu maniler çıkartılırken aslında düşmanlık gibi değil de bir de sanki çok insani bir tavırmış gibi rol yapılıyor.

Kanatlı hayvanların ya da küçükbaş ve büyükbaş hayvanların kesilmeden önce şoklanması zorunlu tutuluyor. Şoklama ile hayvan öldü mü ya da bayıldı mı, bu kesin şekilde bilinemiyor. Öyle olunca, Müslümanlar büyük bir sorunla karşı karşıya kalıyor. Çünkü hayvanların bazıları besmele çekilmeden önce şoklama ile ölmüş oluyor da hangisi baygın, hangisi ölü/leş anlaşılamıyor.

Bu uygulamayı, ülkesindeki Müslüman unsurlara bile zorunlu tutan batılı hükumetlerin hepsi aynı merkezden talimat alıyor: Ankebut Ağı…

Aslında maksatları, iddia ettikleri gibi hayvan haklarını gözetmek olsa, çifte standartlı olmazlar ve avcıların kurşun ya da bıçak kullanmalarını da yasaklarlar. “Önce bayıltıcı bir şey atacak ve onunla vuracaksın, sonra kesebilirsin” derler. Kesimhanede kesilerek öldürülen hayvan, hayvan da, avcıların elinden ölenler hayvan değil mi? Onların hakkı yok mu? Böylesine rezilce, tutarsız, art niyetli bir bakış açısı olabilir mi? Hem elektroşok acı vermeyen bir teknik mi? Şoklama sırasında elektrikle sinirleri ve beyinleri yanarak ölüme kadar giden hayvanlar, kesilmekten daha büyük acılar çekmiyorlar mı?

Avrupadaki Müslümanlar, sinsice İslam düşmanlığı yapmak yolunda çırpınan birkaç kanun koyucu, karar alıcı ve idareci yahudinin, satanistin, masonun yüzünden hiç yere büyük zorluklar çekiyorlar.

Öyle ise Türkiye başta olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki halkı Müslüman ülkelerin, Avrupanın bu sinsi düşmanlığına gerekli karşılığı hemen vermesi şart. Halkı Müslüman olan bunca ülkenin, ülkelerinde yaşayan gayr-i müslim insanlara karşı benzeri yasakları, zorlukları, sıkıntıları aynı şekilde tersine göstererek, hayvan hakları ya da insan hakları diye diye uygulaması şart olmuş.

Artık şu batı dünyasının, hak ettiği karşılıkları alması ve maskesinin düşürülmesi şart olmuş. Batı dünyasındaki Müslüman teşkilatların aynı bu şekilde konuşması, hak araması ve halkı Müslüman devletlerden bu oyunu/zulmü, bu İslam düşmanlığını bozacak hamleler yapmasını istemesi şart olmuş. Türkiye bu konuda da öncülük etmeli…

Mehmet Fahri Sertkaya

Bir Yorum Yazın