Mert dayanır, namert kaçar

Mert dayanır, namert kaçar

Her sahada dik duruşumuz, mücadelemiz, ilerleyişimiz devam edecek.

5 binden fazla, yedi bine yaklaşan bir metafizikçi ordumuzla, öncelikle şu baş belası Katarlı büyücüleri, medyumları ve onlara meydan veren Katarlı etkili ve yetkili kişileri… Ve aynı anlarda ikinci öncelikli olarak Çinli büyücüleri, medyumları, meydan veren etkili ve yetkili kişileri hedef alacağız.

Dünyanın her tarafından büyücüler ve medyumlar karşımıza geçip ölmeyi ya da kenara geçip yaşanacakları izlemeyi tercih edebilirler.

Bu kadar aciz hallere düşürdüğümüz kişi, kesim, teşkilat, kurum, kuruluş, ordu ve bütünüyle devlet sistemlerinin, dünya üzerinde büyücü ve medyum seferberliği yaparak bizi durdurabileceklerine hala inanmalarını, buna ümit bağlamalarını gülerek karşılıyoruz.

Sıkıldık artık bu büyücü ve medyum pisliklerden, iyice temizleyeceğiz de bütün dünya rahat etsin. Ayrıca şu andan itibaren Katar bir bütün olarak hedefimiz olacak. Güç kaynakları, bilgisayar sistemleriyle çalışan bütün işletmeleri ve kurumları, kara para işi yapan bütün vatandanşları, büyücülük yapan ve yaptıran bütün vatandaşları ve kurulu bütün sistemleri hedefimiz olacak.

Madem öyle, işte böyle…

Mehmet Fahri Sertkaya

Bir Yorum Yazın