İnsanları ve hayvanları büyücülerin şerrinden korumalıyız!

Yusuf Yüksek isimli büyücü kişi, gizlemeden canlı yayınında bir masum güvercini acımasızca ateşe atarak katlederken büyü ritüeli yapıyor. Sonrasında marifetmiş gibi ellerinin kanlarını gösteriyor ve “Siz yapamazsınız, nasıl yaptım, gördünüz mü?” dercesine sözler söylüyor.

Ortalık büyücüden geçilmiyor. Bazısı kendini medyum, bazısı bioenerji uzmanı, bazısı isim enerjisi uzmanı, bazısı falcı, bazısı kahin sıfatları arkasında gizliyor. Türkiye’de son zamanlarda hayvanların katledilmesi, uzuvlarının kesilmesi hadiselerinin arkasında da büyücülük gerçeği var. O hayvanlar büyücüler tarafından katlediliyorlar.

Bütün şehirlerde yetkili kurumların bu bilinçle operasyonları peş peşe yapması ve sahayı bu insanlıktan çıkmış kişilerden temizlemesi şart. Eş zamanlı olarak kolluk kuvvetleri ve adli makamlar da bunların toplum içinden çıkartıp cezalandırmak için vazifelerini yapmalıdır. Para cezalarının bu büyücüleri durdurmayacağı tartışılmaz kesinlikte bir gerçektir.

Büyücüler insanlara da hiç tartışmasız büyük zararlar veriyorlar. Yuvalar yıkıyorlar, sağlığı bozuyorlar, intiharlara ve kazalara sebep oluyorlar.

Mehmet Fahri Sertkaya

Bir Yorum Yazın