Kimse oy kullanmaya gitmesin


Bu gün Türkiye’de hiç kimse boş yere yorularak oy kullanmaya gitmesin. Seçim olmayacak. Her şey çoktan ayarlandı, hazırlandı.

Bazılarınız, Tayyip’in Rusların elinde piyon olduğunu, Rusların eline düştüğünü, Rusların onu Türkiye’nin başında tutmak için çırpındığını, bu maksatla da yapılamayacak olan şu sözde seçime müdahale ettiğini, Kemal’in de bundan rahatsız olduğunu, karşı mücadele verdiğini zan ediyorsunuz.

Bu da orta oyununun, danışıklı dövüşün bir kısmı… Kemal’in de Tayyip’in de arkasında aynı ülkeler, hükumetler, masonlar, terör örgütleri, kara paracılar var.

O Rusyanın başındaki yetkililer/idareciler dahi batıya çalışıyorlar, Rusya’ya ihanet ediyorlar. Tek bir sistem var, istediği zaman ülkeleri danışıklı dövüştürüyor. Seçimlerdeki rakipleri danışıklı dövüştürüyor. Dini cemaatleri danışıklı dövüştürüyor, Basın ve medya kuruluşlarını danışıklı dövüştürüyor. Sporcuları, spor kulüplerini danışıklı dövüştürüyor. Bu yolla siyasi, askeri, mali, dini dengeleri kontrolde tutmak istiyor.

Şu sıralarda sergiledikleri de bir danışıklı dövüşten başka bir şey değil. Sadece Rusya değil, Çin de aynı… Çin’in birimleri bile ABD’nin birimlerinden bağımsız değil.

Herkes bunu iyice kavramalı ve herkes bilmeli ki bu gün o tek sistemin Türkiye’de sergilettiği danışıklı dövüşü sert şekilde çökertilecek.

Batı, doğu, şu, bu kavgamız yok bizim. Devlet, vatan, millet kavgamız var. Türkiye kavgamız var. Şucu, bucu değiliz, hepimiz bu gün Türk milletiyiz. Hürriyetine koşan Türk milleti…

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın