Her yerden ölüm yağacak


Dünya genelinden bütün metafizikçiler, metafizik sahaya bir baksınlar.

İblis’in çok çok özel ve güçlü cinlerinin bile yerlerde olduğunu görsünler.

Dünyalı ve uzaylı insanlar arasından büyücülerin, ayincilerin, medyumların acınası hallerini ve sayısız leşini görsünler.

Bize saldırmalarını geçelim, kendilerini savunamaz haldeler. Bir de bunlar mı liderleri, hükumetleri, orduları/askerleri, uçakları, donanmaları, gemileri, denizaltıları, uyduları, makineleri, cihazları, araçları, fabrikaları, mekanları bizden koruyacaklar? Komik…

Bu dünyanın hakimi biziz… İnsan gibi yaşamamakta, İblis’e uymakta direten herkesi de cehennemde yaşamaya gönderiyoruz, göndereceğiz.

Allah, İblis’e, anlaşma gereği kıyamete kadar ömür vermemiş olsaydı, o aciz İblis bu gece de kesin ölürdü. Daha hayatta olduğum sürece, o İblis’i her fırsatta ölmekten beter edeceğim. Ölümsüzler denilen küçük çeteceğinin üyelerini ise bu güne kadar olduğu gibi, bu gece de olduğu gibi, hep öldürmeye devam edeceğim. Ki yok… Kratis yok. 512 yok… Adını hatırlamadığım onlarca yaveri yok. Çoktan öldüler.

Bundan sonra, bana güç yetiremeyip de ekiplerime saldıracakların akıbetleri hep böyle olacak…

Ben İblis, mühür, ölümsüz, yaver de tanımıyorum. Ben dünyaları, gök adaları bile tanımıyorum. Bu gezegende acı, göz yaşı, sömürü, namussuzluk, LGBT, dinsizlik, çıplaklık, hastalık, terör, insan ve organ kaçakçılığı, satanistlik, ayincilik, büyücülük yok edilecek. Buna kimse mani olamayacak.Mani olmaya çabalayan insan, cin, dünyalı, uzaylı herkes, bütün devletler yok edilecek. Yer altı şehirleri de yok edilecek.

Her yerden, her yerden ölüm, kaza, bela, patlama, yangın, yıkılma, çökme, obruk, tren, uçak, gemi haberleri gelecek. Yanıyor dünyanın insan şeytanları ve şeytanca sistemleri…

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın