Güney Kore’nin hiçbir kurumunun resmi açıklamalarına itibar etmeyin

Güney Kore’de de çok sarsıcı gerçekleri saklamaya çabalıyorlar. Uzak durun, yıkılacak bankaların, büyük şirketlerin enkazlarının altında kalmayın. Elinizdekini de kaybetmeyin.

Güney Kore Maliye Bakanlığının son açıklamaları tamamen oyalamaya ve kandırmaya dönük açıklamalar. ABD’nin ve İngiltere’nin bile devasa mali krizlerde olduğu şu günlerde Japonya’nın, Tayvan’ın, Güney Kore’nin ve bilinen diğer Ankebut Ağı ülkelerin krizlere girmeme ihtimali mi var…

Yine haklı çıktığımı göreceksiniz. Güney Kore’nin hiçbir kurumunun resmi açıklamalarına itibar etmeyin. Ya da siz bilirsiniz, ben ikaz ediyorum.

“Gerekirse hızlı bir şekilde müdahale ederek ekonomimizin etkilenmesini önleyeceğiz.” mealindeki açıklamaları da dikkate almayın. Çünkü müdahale yapabilecek imkanlara sahip değiller.

Dürüst astrologları dinlediniz. Rüyaları ve tabirleri biliyorsunuz. Durugörüsü olanlardan da aynı sözleri duyuyorsunuz. Sahadaki somut gerçekler, veriler de aynı şeyi söylüyor. Dünya genelinde kocaman bir mali kriz artık açıkça patlıyor ve bunu artık ötelemeyecekler, gizleyemeyecekler. O halde gerçekçi olun. Doğru teşhisler yapın. Sonra varlıklarınızı korumak hususunda da gerçekçi olun ve doğru hamleleri yapın.

Unutmayın, yanı sıra dünya genelinde peş peşe devasa tabii ve suni afetler yaşanması ihtimali de hala çok yüksek.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın