Köprüler para basacaklar

İstanbul boğazı için çeşit çeşit bariyerli köprü modellemeleri çalışıyor musunuz?

İşi nasıl yapacağınızı, malzeme teminini, insan gücünü, her yanını çalışıyor musunuz?

O köprülerin inşasına kısa süre sonra başlanacak…İstanbul boğazının tıraşlanarak genişletilmesi ve iki girişine iki köprü yapılması işi, aynı anda başlanacak işler.

Tıraşlandıktan sonra boğaziçinin iki yakasına gerçek Müslüman Türk mimarisiyle ve tamamı kamuya ait binalar, tesisler, üniversiteler, hastahaneler, oteller v.b. de hemen yapılacak.

İstanbul boğazında çok büyük işler ve kazanç var.


İstanbul boğazının iki girişine yapılacak kemerli ve bariyerli ve yüksek teknoloji harikası köprüler, kamu yararına olarak, otomatik sistemlerle balıkçılık yapılmasını da da sağlayacaklar.

Yine Türkiye içinde yapılacak toplamda on binlerce kilometrelik kanallar üzerindeki kemerli köprüler de otomatik sistemlerle, az insan gücüyle, az malzeme sarfiyatıyla, devamlı olarak, yüksek kârlı şekilde balıkçılık yapılmasını sağlayacaklar.

Türkiye devletinin hazinesine her sene su ürünlerinin satışından elde edilmiş çok büyük paralar girecek. Bu da vatandaşların vergilerinin hemen düşmesini sağladığı gibi, daha iyi ve gelişmiş şartlarda devlet hizmetleri almasını sağlayacak.

Köprülerin ikinci katlarında bulunacak olan dükkanların sayısı, Türkiye genelindeki bütün köprüler tamamlandığında yüzbinleri bulacak. Devlet, her sene yüzbinlerce yüksek kira geliri olan dükkandan kira alarak da hazinesini güçlendirecek. Şu köprülerin kanalların hepsi aslında bedavaya mâl edilecek.

(Çizim temsili)

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın