Sertleşecek


Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin suretindeki biyonik robot “Türkiye’nin doğal gaz altyapısı önemli potansiyele sahip. Doğal gaz merkezinde ticaret için elektronik platform gelecek aylarda kurulabilir.” demiş.

Köşeye sıkışmış haldeler ve ısrarcılar. Türkiye herhangi bir ülkenin doğal gaz merkezi ya da başka bir sahadaki merkezi olmayacak. Türkiye gerçekten hür bir devlet olacak ve kendi kartlarını oynayacak.

İngiliz piyonları olan şu Rusların bu gibi hamlelerine, Türkiye içinde yardım ve yataklık eden bütün tarafları/kişileri en sert şekillerde oyundan düşüreceğime kimsenin şüphesi olmasın.

Türkiye sınırları dahilinde bir Rus turist bile görmek istemiyorum. Buna rağmen Putin’lere selam verenleri bile parasız, çevresiz, desteksiz, kimsesiz bırakırım. Bundan sonra bu hususta çok sert oynayacağımı burada açıkça yazmış bulunuyorum. Ben Rusya diye bir ülke tanımıyorum. Benim haritamda artık Rusya da yok. Oralar parçalanacak ve çok büyük kısmı gönül rızası ile ve kısa sürede Türkiye’ye dahil olacaklar. Rus sömürüsü, zulmü, asimilasyonu da bitecek.

Herkes ona göre, ne halt ettiğine ve kime yarayan işler yaptığına bir baksın.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Bir Yorum Yazın