O kafayı alacağız


Çok büyük bir Türk ve İslam düşmanı olan İsmet İnönü’nün soyu da karışıktı ama Ermeni yanı baskındı…

Çok müslümanın kanına girdi. Çok zulüm etti. Çok canlar yaktı. Çok sömürdü, çok çaldı. Çok kritik bir zaman diliminde Türkiye’yi Londra’nın talimatları ile idare etti. Londra emir etti, o emirleri yerine getirdi.

-in
-ön

Şu gizli Ermeni Devlet Bohçalı’nın da İsmet İnönü’den farkı yok.

Londra emirleri verdi, ABD’yi ve daha başka maşalarını da sahada görevlendirdi, Türkiye sahasında en çok kullanılanlardan biri de Devlet Bohçalı oldu, organizasyon işledi ve bu yolla Ecevit devrildi, iktidara çoktan hazırlamış oldukları diplomasız Tayyip, hile de karıştırılan bir seçimle boşbakan yapıldı.

Her şeyi Londra, CIA, Mossad, MİT, mason tarikatı ve türlü ihanet güruhları ayarladılar… Sonra Bohçalı haini çıktı ve “3 Kasım’da seçime gideceğiz” dedi, dediği de yapıldı.

Tayyip vitrin olarak kullanıldı, o günden beri talimatları hep Bohçalı’dan aldı. Milyon türlü pisliği ve suçları ispat edildiği halde hala Suçişleri bakanı olarak kalabilen Soysuz da Bohçalı’nın adamı, daha onlarcası da Bohçalı’nın adamları… Görünürde AKPKK iktidar oldu, her ihaneti ve suçu AKPKK işledi ama aslında MHPKK ve Bohçalı iktidardaydı, şimdi de öyle…

Şimdi de Bohçalı talimatları aldı, benzer oyunları başlattı ve bu defa gizli Ermeni Ekrem İmamyan’ı vitrin olarak kullanmak için sahayı yönlendiriyor.

Bir talimatla istediğine istediği cezayı aldırıyor. Bir talimatla istediği piç kurusunu cezaevinden çıkartıyor ve sahada açık açık da kullanıyor. Şunca acının ve sorunun içinde inlemekte olan şu milletin damarına basa basa “Ben hakiki piç kurularını bile ceza evlerinden çıkartır, iki gün sonra mekanımda ağırlar, fotoğraflarını paylaşırım. Sonra onları sahada her türlü kara para işinde kullanırım. Devletin kurumların onların hizmetine amade yaparım. Kimse de bana bir şey diyemez.” mesajları veriyor.

Sonra Türkiye hukuk devleti, cumhuriyet rejimi, Atatürk, demokrasinin bilmem nesii, Türklük, ülkücülük, milliyetçilik diye diye nutuklar atılıyor.

O kafayı alacağız. 3. dünya savaşı çıkacak olsa bile o Bohçalı’yı en kısa sürede meydan yerde sallandıracağız. O kafayı Londra kraliyetinin kapısına atacağız. Gizli Ermeni Abdullah Gül’ün ve altılı çete liderlerinin ve Ekrem’in kafalarını da yanlarına atacağız.

Güney Azerbaycan’ı konu ettirmeyen de o, sözde mültecileri göndermeye karşı duran da o, Suriye’den çıkmaya direnen de o… Her pisliğin, he suçun, her adiliğin, her Allahsızlığın arkasında hep o Bohçalı… Yanında da gizli Ermenisi, gizli Yahudisi, türlü hainler, insanlıktan çıkmış kara paracılar…

O Bohçalı’yı da onu arkalayanları da imha edeceğiz. Dikkat edin, gömmeyeceğiz. O Bohçalı, gizli Ermeni APO’yu astırmayıp bunca senedir milletin vergileriyle balla kaymakla beslemiş olabilir ama ben her ikisine de mezar yapılmasına izin vermem. Bunların emrindeki suç, terör ve ihanet çetelerinin mensuplarına da mezarlar yapılmasına izin vermem.

| mfs

Bir Yorum Yazın