Gizli Ermeni Ali Osman Önder’in gerçek yüzü

Şu Ali Osman Önder’in nasıl bir insan şeytanı olduğunu, nasıl bir korkak olduğunu, nasıl bir hain olduğunu ve nasıl da korkudan panikten krize girdiğini görün…

Karşısında yazan bir kadın olduğu halde tarzı/hali bu…

Güya millete bir şeyler öğretecek ve yol gösterecek. Kendisi himmete muhtaç dede, kaldı ki gayriye himmet ede… Güya benim deli raporum diye attığı EG’de yani ekran görüntüsünde benim ellerimle hazırlayıp paylaşıtığım video var. 6-7 sene önce paylaşmıştım. O vakit de hakkımda peş peşe deli raporları uyduruluyordu. Onlardan birinin sahteliğini ispat ediyorum o videoda… Altı senedir bir kere açıp onu bile dinlememiş ya da onun ne olduğunu bildiği halde onu farklı gösterecek kadar köşeye sıkışmış.

Hukuk yoluna gidecekmiş, dava açacakmış. İşte ben buradan şeffafça duyurdum gelişmeleri. Herkes takip etsin ve ona sık sık sorsun “Gittin mi adliyeye? Şikayetçi oldun mu? Şikayet dilekçesinin bir kopyasını buradan paylaşacak mısın? Şikayetin takip numarasını verecek misin? Gelişmeleri buradan safha safha paylaşacak mısın?” desin.

“Derya” isimli kullanıcıyı tanımıyorum. Bir iki gündür mesajlar atıp sorularını soruyor. Lakin bu şahsın ısrarla sorularına rağmen Ali Osman Önder açıkça “Ben gizli Ermeni değilim” diyemiyor. “Onu sen ispat edeceksin” diyor, kıvırıyor.

Şu kadar seviyesiz bir herife hakikaten iftira atmış olsam, haberi olduğu dakikada profilimden bana yazar, yüklenir, ortalığı yıkmaya kalkar. Lakin şu haline bir bakın…

Adliyelerde bu gibi insan şeytanı vatan hainlerini kollayan savcılar ve hakimler, eskisi gibi değiller. Hareket sahaları kalmadı. Kendilerini kurtarmanın ya da yurt dışına kaçmanın yollarını arıyorlar. Gitsin bakalım hangi kripto savcı ya da hakim, bunca yayınımı dikkate almak yerine Ali Osman’ı dikkate alıp dava açabilecek, onu da bir görelim..

Her zaman, pisliğini meydana döktüğüm bütün münafıkların, bütün kriptoların yaptığı gibi Ali Osman Önder de hemen “O kişi deli” iftirasına sığındı. Hem de son senelerde pek çok müfteri alçak, bu iftirasını atamaz hale, susup kalmış hale geldiği halde… Müfteri arıyorsa önce aynaya bakacak… Yapabiliyorsa eğer “Mfs aslında şöyledir, şunlarla bağlantılıdır, şunlara çalışır, şu suçları işler. Maksadı şudur, şunlar da ispatıdır” der. Müslüman olsa demiyorum, insan kalmış olsa, mfs’nin Türkiye’de ve dünyada nasıl hayırlı işlere sebep olduğunu kabullenir de sevinç gözyaşları döker. Bu gibileri derhal toplatıp almak yerine, insan ve adam yerine koyup bizim gibiler hakkında soruşturma ve dava açan adli yetkilelere neler yapacağımı, artık hepsi biliyor.

Açıkça “Ben gizli Ermeni değilim” diyemeyen şu Ali Osman Önder’in Twitter’da kimleri takip ettiğine bakın…

Sadece bu kadar kişiyi takip ediyor ve aralarından gizli Ermeni olmayanları ayırırsanız, daha hızlı biter işiniz. Şunların tamamına yakını gizli Ermeni…

Ali Osman da şunların tamamının gerçek kimliklerini ve bağlantılarını biliyor. Zaten içlerinde ve arka planda beraber paslaşıyor.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

“Gizli Ermeni Ali Osman Önder’in gerçek yüzü” üzerine bir yorum

Bir Yorum Yazın